Hem > Om oss

Vår historia

Haining Yikang Textile Co., Ltd grundades i oktober 2008. Företagsutsikter: Att vara den största leverantören inom det professionella området

Vår fabrik

Haining Yikang Textile Co., Ltd. är beläget på 113 LianHong Road, Yuanhua Town, Haining City, Zhejiang-provinsen. Vi har en total investering på 1 milon, med ett anläggningsområde på mer än {{ 1}} 3000 mu. Vårt företag har rika ekonomiska resurser. Som en professionell leverantör av högkvalitativa membran har vi ett utmärkt team med fokus på produktutveckling och design, kvalitetskontroll och inspektion samt företagets drift. Hittills har vi exporterat till hela världen, våra huvudprodukter inkluderar membran, haklappar etc. Dessutom försöker vi utveckla nya produkter för att möta olika krav.

För att tillhandahålla de bästa produkterna och tjänsterna. Vi följer affärsprincipen om ömsesidig nytta och har etablerat långsiktiga samarbetsrelationer med många företag. Med sin perfekta service, högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser, har vi ett gott rykte bland våra kunder. Vi välkomnar kunder hemma och utomlands för att samarbeta med oss ​​för gemensam framgång.

Non-woven fabric

Vår produkt

De viktigaste produkterna: återanvändbar underlägg, smörgås, kuddväska, madrassöverdrag, nålstansat nonwoven-tyg, varpstickning, TPU-laminat tyg etc.

Produktapplikation

Tvättstuga 、 Sjukhusen 、 Personer med funktionshinder 、 kvinnor och husdjur

Vårt certifikat

Företaget har godkänt ISO 9001: 2015 certifiering av kvalitetsstyrningssystem, SA 8000: 2014 certifiering av socialt ansvarstagande. Produkter registrerade i USA FDA samt godkänt Oeko-Tex ® Standard 100 certifiering och CE-certifiering.

Produktionsutrustning

Stickningsmaskin för varp 、 Maskin för non-woven-tyg 、 Quiltmaskin 、 Compound-maskin 、 Symaskin 、 Kontrollera nålmaskinen etc.

yikang product_副本

Produktionsmarknad

Yikang är den professionella leverantören för återanvändbar underpad och smörgås, produkter har exporterats till USA, Kanada, Australien, Japan och Europa etc.

Vår tjänst

Den bästa tjänsten: Vi kan tillhandahålla tjänster som skicka prover, anpassning. OEM (Det betyder att du kan skriva ut din egen logotyp på väska / kit.), Snabb leverans och bästa service efter försäljning om du kontaktar oss och gör en beställning.

OEM-service: Kära kund, vi är fabriker som kan göra OEM-affärer. Vänligen ge dina prover du kan behöva göra eller designa prover, LOGO eller specifikationer om produkterna. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra den drömprodukt du vill ha.

Provservice: Vi kan erbjuda provet gratis, men betalar inte kostnaden för frakt.