Hälsningar för vuxna för att äta

våra vuxna haklappar för att äta har en dubbelskiktsdesign: 100% mjuk organisk bomull med maximal absorption framtill och mjuk polyesterull på baksidan för att öka absorptionen. våra vuxna haklappar för att äta är gjorda av högkvalitativ sömnad och supersjuk kvalitet av hög kvalitet för att säkerställa utslag och skalning klåda orsakade av dragning.

Produktinformation

Beskrivning:

produktnamnVuxna smörgåsar för att ätaÅldersgruppvuxna
MaterialT / C 80% polyester / 20% bomullBlöja TypT / C-trasa
FunktionVattentät, tvättbarCertifikatCE, ISO9001, SA8000, FDA
FärgBlå vitUrsprungsortZhejiang, Kina (fastlandet)


Funktioner:

Enkel stor näsdukhaklapp- ett speciellt urval av mångsidiga och Unisex-mönster för att säkerställa att du aldrig tar slut med stylingalternativ. Neutral färg är lättare att matcha, vann också' t göra väsen!

Superabsorberande- Våra vuxna haklappar för att äta har en dubbelskiktsdesign: 100% mjuk organisk bomull med maximal absorption framtill och mjuk polyesterull på baksidan för att öka absorptionen. Håll din drövande och tandande baby torr och fräsch hela dagen. Don' t våta dina kläder längre! Enkel maskintvätt och torr för daglig användning.

Mjuk kant, 100% komfort- våra vuxna haklappar för att äta är gjorda av högkvalitativ sömning och supersjuk kvalitet av hög kvalitet för att säkerställa utslag och skalningsklädnad orsakad av dragning.

Justerbar längd- De vuxna haklapparna att äta passar för vuxna av olika kroppstyper.


detaljer:Adult PU Aprons

details of Adult PU Apron

PU Apron

details of  PU Apron

VÅRT FÖRDEL

1. Stabil produktkvalitet: professionell produktion av produkter för vuxenvård, till exempel kuddar för vuxenvård, smörgåsar etc.

2. Stabilt pris: Fabriken säljer direkt till omvärlden, som effektivt kan kontrollera kostnader och konkurrera om pris.

3. Produkterna är olika i stil och kan anpassas efter kundernas behov.

4. Tillhandahåller inte bara vårdtextilprodukter, utan tillhandahåller även råvaror (nonwoven-tyger, varpstickade tyger, etc.)

Välkommen att köpa de flesta vuxna haklappar för att äta till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det gratis provet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten hos oss.
Hot Tags: vuxna smörgåsar för att äta, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like