Haklappar för kvinnor

Oavsett om det är en mamma eller hennes mamma, dessa Bib Overalls For Women är utformade för att ge ett ädelt, iögonfallande och högkvalitativt klädskydd för de människor du älskar, vilket hjälper till att förhindra att mat droppar, spill och andra fläckar orsakade av måltidsolyckor.

Produktinformation

Artikelnamn: Bib Overalls For Women

Skikt 1: 1 00% polyester

Skikt 2: PVC

Storlek : 18 x 36 " eller som begäran

Funktion: Vattentät 、 tvättbar 、 återanvändbar

Färg: Fyrkantig utskrift

Åldersgrupp: Vuxna

Prov: gratis prov tillgängligt

MOQ: 3000 st

Ledtid: 35-45 dagar på grund av din orderkvantitet

Förpackning: Bulk eller indibidual förpackning

Betalning: T / T eller L / C

Ursprungsplats: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Certifikat: Oeko-tex, CE, ISO 9001, SA 8000, FDA


Om du ser att dina nära och kära är generade och frustrerade av de kaotiska måltiderna, har du möjlighet att ge dem lite praktisk hjälp. Låt' s inse det - alla behöver hjälp då och då. Detta är en verklighet för äldre och personer med nedsatt motorisk kompetens.

Oavsett om det är' en mamma eller hennes mamma, dessa Bib Overalls för kvinnor är utformade för att ge ett ädelt, iögonfallande och högkvalitativt klädskydd för de människor du älskar, vilket hjälper till att förhindra att mat droppar, spill och andra fläckar orsakade av måltidsolyckor.

Designhumanisering

Denna överlappning för överkroppar för kvinnor isdiamondmönster, klassiskt mönster. Syftet med denna design är inte bara att göra utseendet vackert, utan också att hjälpa till att dölja spill och fläckar under måltiden.

Återanvändbar vuxenhaklapp

Varje slappöverdrag för kvinnor är gjord av 100% polyestermikrofiber, mjukt och andbart. Det matchas väl med Vinyl PVC-stöd. Oavsett om du väljer att tvätta den för hand eller med tvättmaskin, kan de tvättas och återanvändas många gånger.

Självhäftande tejp

Den kännetecknas av superlång, justerbar nackrem, stark och hållbar, lätt att öppna / stänga.

Reusable and Washable PVC Bib.jpg

Reusable and Washable PVC Bib.jpg

FRÄMRE
TILLBAKA

Reusable and Washable PVC Bib.jpg


Frakt& Betalning

adult bib


Vår tjänst

Den bästa tjänsten: Vi kan tillhandahålla tjänster som skicka prover, anpassning. OEM (Det betyder att du kan skriva ut din egen logotyp på väska / kit.), Snabb leverans och bästa service efter försäljning om du kontaktar oss och gör en beställning.

OEM-service: Kära kund, vi är fabriker som kan göra OEM-affärer. Vänligen ge dina prover du kan behöva göra eller designa prover, LOGO eller specifikationer om produkterna. Vi kommer att göra vårt bästa för att göra den drömprodukt du vill ha.

Provservice: Vi kan erbjuda provet gratis, men betalar inte kostnaden för frakt.Välkommen att köpa de flesta överklappsöverdrag för kvinnor med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det gratis provet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten hos oss.
Hot Tags: överklapp för överkropp för kvinnor, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like