Haklappar för vuxna med speciella behov

Beskrivning av haklappar för vuxna med speciella behov: Denna haklapp för vuxna med speciella behov är tillverkade av dubbelskiktstyg, som är gjord av PVC för att förhindra vätskor som vatten, så att bäraren kan hålla den ren och fräsch. Denna torkbara haklapp används vanligtvis för vuxna, patienter och äldre som behöver vård ....

Produktinformation
produktnamn Haklappar för vuxna med speciella behov Storlek 18x36 "eller som begäran
Lager 1 100% Polyester Funktion Vattentät, tvättbara, återanvändbara
Lager 2 PVC Färg Röd punkttryck fram / vit PVC bak
Prov Gratis prov tillgängligt Åldersgrupp vuxna
MOQ 3000pcs Ledtid 35-45 dagar på grund av din orderkvantitet
Förpackning Bulk eller obetydlig förpackning Betalning T / T eller L / C
Ursprungsort Zhejiang, Kina (fastlandet) Certifikat Oeko-tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA


Beskrivning av Haklapp för äldre vuxna:

Denna haklapp för vuxna med speciella behov är tillverkad av dubbelskiktstyg, som är gjord av PVC för att förhindra vätskor som vatten, så att bäraren kan hålla den ren och fräsch. Denna torkbara haklapp används vanligtvis för vuxna, patienter och äldre som behöver vård. Det är också bekvämt för vårdpersonal och underlättar äldre.


Funktion o f Slabbar för vuxna med speciella behov:

1. Vattentäta och enkla att rengöra, hakarna för vuxna med speciella behov är lätta att ta bort fläckar med normalt tvättmedel

2. Det finns justerbara knappar på baksidan, hakarna för vuxna med speciella behov passar för personer i alla storlekar.

3. Gäller för ett brett spektrum av människor, både äldre och barn kan använda.


Haining Yikang Textile Co, Ltd är specialiserat på produktion och bearbetning av PU, PVC-isoleringsdyna, PU, PVC-haklapp, madrass med lakan och andra produkter . Kan anpassas enligt kundens krav, plus kundprodukt LOGO, som en present eller kampanj. Företagets produkter har många stilar och utmärkt kvalitet, som är mycket populära bland inhemska och utländska kunder. Välkomna nya och gamla kunder till beställningar.

32
FAQ

Q1. Hur får jag prov?

A: Vi är hedrade att förse dig med prover. Nya kunder betalar för budfirman och proverna kommer att vara gratis för dig. Denna avgift dras av från betalningen för beställningen!


Q2. Hur gör fabriken kvalitetskontroll?

1) Från början till sista stund är alla våra råvaror så miljövänliga som möjligt.

2) Använd kompetent personal för att hantera varje process i sy-, fyllnings- och förpackningsprocessen;

3) Kvalitetskontrollavdelningen ansvarar för att kontrollera varje produktionsprocess;

4) Vi kan tillhandahålla vissa relevanta certifieringar;


Välkommen att köpa bulkhakar för vuxna med speciella behov till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det gratis provet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten hos oss.
Hot Tags: smörgåsar för vuxna med speciella behov, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like