Engångslabbar

Engångslabbar kan förhindra matfläckar. Och det är vattentätt, hjälper till att skydda kläder och det är trendigt. Tyget i engångslabbarna är mjukt och bekvämt att bära. Den har en vinylbas på baksidan, varken varm eller kall. Det finns knappar och justerande linor bakom smycken, som kan justeras när som helst. Tyget är tjockt, och fläckvattnet är inte lätt att tränga in i kläderna.

Produktinformation

Specifikation

Artikelnamn: Vattentät PVC-smörgås för vuxen

Skikt 1: 100% polyester

Skikt 2: PVC

Storlek : 18x36" eller som begäran

Funktion: Vattentät 、 tvättbar 、 återanvändbar

Färg: blå punkttryck fram / vit PVC bak

Åldersgrupp: Vuxna

Prov: gratis prov tillgängligt

MOQ: 3000st

Ledtid: 35-45 dagar på grund av din orderkvantitet

Förpackning: Bulk eller indibidual förpackning

Betalning: T / T eller L / C

Ursprungsplats: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Certifikat: Oeko-tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA


Engångslabbar kan förhindra matfläckar. Och den' s vattentät, hjälper till att skydda kläder, och det' s fashionabla. Tyget i engångslabbarna är mjukt och bekvämt att bära. Den har en vinylbas på baksidan, varken varm eller kall. Det finns knappar och justerande linor bakom smycken, som kan justeras när som helst. Tyget är tjockt, och fläckvattnet är inte lätt att tränga in i kläderna.


Waterproof PVC bib for adult.jpg

Waterproof PVC bib for adult.jpg

FRÄMRE
TILLBAKA

Waterproof PVC bib for adult.jpg

Waterproof PVC bib for adult.jpgVår fabrik

Haining Yikang Textile Co., Ltd. är beläget på 113 LianHong Road, Yuanhua Town, Haining City, Zhejiang Province. Vi har en total investering på 1 miljon, med ett anläggningsområde på mer än 13000 mu. Vårt företag har rika ekonomiska resurser. Som en professionell leverantör av högkvalitativa membran har vi ett utmärkt team med fokus på produktutveckling och design, kvalitetskontroll och inspektion samt företagets drift. Hittills har vi exporterat till hela världen, våra huvudprodukter inkluderar membran, haklappar etc. Dessutom försöker vi utveckla nya produkter för att möta olika krav.

För att tillhandahålla de bästa produkterna och tjänsterna. Vi följer affärsprincipen om ömsesidig nytta och har etablerat långsiktiga samarbetsrelationer med många företag. Med sin perfekta service, högkvalitativa produkter och konkurrenskraftiga priser, har vi ett gott rykte bland våra kunder. Vi välkomnar kunder hemma och utomlands för att samarbeta med oss ​​för gemensam framgång.


Välkommen att köpa bulk engångslabbar med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också det gratis provet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten hos oss.
Hot Tags: engångslabbar, tillverkare, leverantörer, offert, anpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like