Nyhet Haklappar för vuxna

Föremålsnamn: Tryckt PVC Bib runt halsen Material: Twill cloth Layer1:Twill Cloth Layer2:PVC Storlek:18*36 eller som begäran Egenskap: Vattentät、tvättbar Färg: blå triangelutskrift Ålderstryck Åldersgrupp: Vuxna Prov:Gratis prov avaliable MOQ:3000pcs Ursprungsplats: Zhejiang, Kina(Mainland) Intyg:...

Produktinformation

Föremålsnamn: Nyhet Haklappar För vuxna

Material: Twillduk

Layer1:Twill Duk

Lager2:PVC

Storlek:18*36 eller som begäran

Egenskap: Vattentät、tvättbar

Färg: blå triangelutskrift

Åldersgrupp: Vuxna

Prov:Gratisprov avalistbart

MOQ:3000st

Ursprungsort: Zhejiang, Kina(Fastlandet)

Certifikat: Oeko-tex,CE, ISO9001, SA8000, FDA

Funktioner: bekväm och smuts resistenta, vattentät och smuts resistenta

Lead Time:35-45 dagar på grund av din beställning kvantitet

Betalning:T/T eller L/C


Quilted Washable Adult Bib
Om oss

Vi är en stor grupp i Kina, och vi är legit och verifierad leverantör i Made-in-China. Vi är familjeföretag, vår omfattning och konkurrenskraft ökar. Vi har över 10 år i att producera alla typer av presentreklam, med erfarna arbetare, olika mönster, färger, logotyper och storlekar finns, även våra produkter är gjorda av miljövänligt material. Vi har över 50 designers, vi utvecklar nya konstruktioner nästan varje månad. Vi skulle kunna slutföra en modell för dig i 3-5 dagar, även om du behöver, vi kunde skriva ut din egen logotyp på produkter. Normalt före produktion, kommer vi att göra gratis förproduktion prov för ditt godkännande, och varje produktion förfarande inspekteras och kontrolleras innan packning varorna, så kan vara säker på din stil och kvalitet.

 

Om du vill göra dina presentreklam, är du välkommen att kontakta oss för detalj diskussion och vi kommer att försöka vårt bästa för att hitta bra lösning för dig, eller bara vill låta oss veta vad du tycker om våra produkter, vi vill gärna höra från dig! :)Välkommen att köpa bulk nyhet haklappar för vuxna med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi även gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kolla nu offerten med oss.
Hot Tags: nyhet haklappar för vuxna, tillverkare, leverantörer, offert, kundanpassade, lågt pris, bulk, gratisprov
Förfrågning

You Might Also Like