Tryckt tvättbar haklapp för äldre

Beskrivning av haklappar för äldre vuxna: Dessa haklappar för äldre vuxna är gjorda av dubbelskiktstyg, som är tillverkat av PVC för att förhindra vätskor som vatten, så att bäraren kan hålla det rent och friskt. Dessa torkarbara haklappar används i allmänhet för vuxna, patienter och äldre som behöver vård....

Produktinformation
ProduktnamnTryckt tvättbar haklapp för äldreStorlek18x36" eller som begäran
Lager 1100%polyesterFunktionenVattentät, tvättbar, återanvändbar
Lager 2PvcFärgRöd punkt som skriver ut främre /vit PVC-baksida
ProvGratis prov avaliableÅldersgruppVuxna
Moq3000stLeveranstid35-45 dagar på grund av din beställningskvantitet
FörpackningBulk eller odibidual förpackningBetalningT/T eller L/C


Beskrivning av tryckt tvättbar haklapp för äldre:

Dettahaklappar för äldre vuxna är gjorda av dubbelskiktstyg, som är tillverkat av PVC för att förhindra vätskor som vatten, så att bäraren kan hålla den ren och fräsch. Dessa torkarbara haklappar används i allmänhet för vuxna, patienter och äldre som behöver vård. Det är också bekvämt för vårdpersonal samtidigt som det underlättar för äldre.


FunktionenOf Utskriven tvättbar haklapp för äldre:

Effektivt skydd mot spill & skållning under måltid

Full vattentät vinylbaksida håller dina kläder rena & torra

Medicinskt kvalitet vinyl är ofarligt för din hälsa

Justerbar högkvalitativ krok & ögla stängning i nackenHaining Yikang Textile Co, Ltd är specialiserat på produktion och bearbetning avPU, PVC isoleringsplatta, PU, PVC haklapp haklapp, sängplåt madrass och andra produkter.Kan anpassas enligt kundens krav, plus kundens produktLOGOTYP, som en gåva eller kampanj. Företagets produkter har många stilar och utmärkt kvalitet, som är mycket populära bland inhemska och utländska kunder. Välkomna nya och gamla kunder att köpa beställningar.

32

Välkommen att köpa de torkande haklappar med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratis prov och den anpassade tjänsten. Kolla offerten med oss.


Faq

F1: Hur kontrollerar man produkternas kvalitet?

Vi har alltid lagt stor vikt vid kvalitetskontroll för att säkerställa att utmärkt kvalitetsnivå upprätthålls. Dessutom är principen vi alltid upprätthåller "att ge kunderna bästa kvalitet, bästa pris och bästa service".


F2: Kan du tillhandahålla OEM-tjänst?

Ja, vi jobbar på OEM-beställningar. Vilket innebär storlek, material, kvantitet, design, förpackningslösning etc beror på dina önskemål; och din logotyp kommer att anpassas på våra produkter.


Q4. Var är Haining Free Import & Export Co, Ltd? Är det möjligt att besöka din fabrik?

Haining Free Import & Export Co, Ltd ligger i Zhejiang provinsen. 2 timmar till Shanghai med bil. Det är mycket bekvämt att besöka oss, och alla kunder från hela världen är mycket välkomna till oss.


Q5. Hur kontrollerar Free Import & Export Co., Ltd produktkvaliteten?

Vi har ett välutbildat professionellt QC-team, varje produktionsprocess kommer att inspekteras och kontrolleras strikt.Välkommen att köpa den bulktryckta tvättbara haklappen för äldre med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratis prov och den anpassade tjänsten. Kolla offerten med oss.
Hot Tags: utskriven tvättbar haklapp för äldre, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

Du kanske också gillar