Hem > Kunskap > Innehåll

Rengöringsmetod för urinplattan

Apr 22, 2019

Blöjan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudsakliga funktion är att isolera urinen för att säkerställa att skorpionen eller madrassen nedan inte är fuktad av urinen. Blöjan är företrädesvis våt och ersätts omedelbart för att säkerställa att barnets rumpa är torr. . Idag, för alla att svara isoleringsplattan kan det vara maskintvätt?

1. Kan urinplattan tvättas? Blöjan kan rengöras, men vissa är disponibla och kastas bort när de används. Om urinplattan kan rengöras, kan den sitta i tvättmaskinen för att rengöra den? I själva verket rekommenderas att handtvätten är bättre enligt urinplattans egenskaper. Urinplattans huvudsakliga funktion är det vattentäta skiktet. Om tvättmaskinen används, är det lätt att tappa vattenskiktet och förlora sin roll. Och maskintvätt, kan bara tvättas separat, kan inte blandas med andra kläder för att rengöra, så det är lätt för andra bakterier, maskintvätt, då ingen handtvätt är så ren och maskinvaskbar urinplatta är lätt att bryta, livet är inte länge.

För det andra, för många mödrar, hur man väljer rätt isoleringsplatta för ditt barn, vilket urinplatta är bra? Är en mer oroad fråga, storleken på urinplattan är utformad enligt åldern, vanligtvis 0-1 år gammal bebis, fortfarande relativt liten, du kan inte köpa så stor, köp liten är nog, om det är 1 år gammal bebis eller ovanför, det är barnet kommer att flytta, du kan köpa en större isoleringsplatta för att undvika att suga på sängkläderna. När det gäller vilket märke som är bra, rekommenderas att välja några bra, relativt stora märken, såsom: ramie antibakteriell isoleringsplatta, bambu fiberutskrift för att öka dynan och så vidare. Inte bara titta på märket, men också uppmärksamma materialet, isoleringsplattan har ren bomull, pockmark, fiber och så vidare.