Hem > Kunskap > Innehåll

Den gemensamma känslan av isoleringsplattan

Apr 27, 2019

1. Huden hos spädbarn och småbarn är ömtålig, och de små skinkorna är ofta benägna att blöjautslag i fuktig miljö. Blöjan placeras på madrassen för att förhindra att barnet ritar en karta. Det låter vattnet tränga in helt i det absorberande skiktet, vilket gör barnet mer bekvämt. Den kan tvättas och torkas och kan användas flera gånger. Det finns ingen anledning att oroa sig för att barnet drar stanken och urinen suddar madrassen. Urinplattan är därför ganska användbar. När barnet är födt kan han använda det tills barnet stannar vid 2 eller 3 år och stannar.

2, Den bättre isoleringsplattan är en fyraskiktskonstruktion, ytskiktet, vattenabsorberingsskiktet, vattentätt skikt, bottenskiktet, vattentätt skikt som används TPU vattentät andningsfilm, denna konstruktion av anti-uretanplatta, överväger helt vattenabsorptionen , vattenbeständighet Baby, andningsbar, bekväm och andra krav, barnet är bekvämare. Även om designen med fyra lager inte är tjock, är den väldigt andningsbar och vattentät.

3, Detta är en enkel övre klass men praktiskt användbar av isoleringsplattan, bomullstypen som används, naturlig och miljövänlig, hälsosam och andningsbar, bakstycket är tillverkat av polyesterfiber, mellanskiktet är tillverkat av TPU-film, vilket har bra vattentät prestanda. .

4. Vid användning av urinbarriären måste mödrar ta hand om att inte låta barnet bita med tänderna; låt inte de skarpa föremålna röra; Observera att oljepennan eller färgpennan inte kan raderas. produkten är borta från värmekällan.