Hem > Kunskap > Innehåll

Korrekt val av vuxenåtervinningsbar underplatta

Mar 27, 2019

De äldre i familjen är gamla och familjer med begränsad rörlighet vet att det är mycket svårt att hantera natten på kvällen.


reusable underpad


Äldre människor är åtgärden inte så lätt och natten är svagt upplyst, det är väldigt lätt att falla eller skada på grund av natten, det är lätt att göra äldre kalla.

Gamla människor som länge varit i sängen är inte bekväma med sina familjemedlemmar. Om de inte använder bravårdsprodukter kommer problemet med att komma upp på natten att orsaka stora besvär för de äldre. Det kommer inte bara att påverka de äldre sova hela natten, men också lätt orsaka problem som bakterier. Orsakar sekundär skada hos äldre.

Vi vet alla att sömnen hos äldre är lika dyr som guld. Därför är det mycket viktigt att låta de äldre sova bekvämt på natten, så det är väldigt viktigt att välja säkra och bekväma vuxna vårdkuddar. Genom användning av vuxenåtervinningsbar underplatta är det mycket bra att se till att äldre har en hälsosam, bekväm och stabil sömnstatus.

Yikang hälsa återanvändbar underlag , ytmaterialet är tillverkat av spunbond non-woven, hudkontakten är mjuk och bekväm. Den unika patenterade sammansatta superabsorberande kärnan kan snabbt absorbera vätska, lås fast urinen, hålla huden ren och torr. Under användning är ventilationen inte tråkig, och flatheten är inte agglomererad. Det är det bästa valet för äldre som ligger länge i sängen och inkontinenten, och ger äldre en vilsam sömn.

reusable underpads