Hem > Kunskap > Innehåll

Hur man använder en disponibel urinplatta

Mar 28, 2019

För långvarig användning av dynan kan du lägga den på sängen direkt på vintern, lägg sedan blöjan på barnet och lägg den på dynan. Smutsig kan rengöras. Det är bäst att använda det under lakorna när du använder det på sommaren. Eftersom många av dynorna är ogenomträngliga för vatten och luft. Att lägga under lakan hindrar ditt barn från att svettas och luftas.

disposable urine pad

Sprid det på lakan när du använder det och lägg barnet på mattan. Urinplattan absorberar barnets urin och säkerställer att det inte läcker ut på arken. Vissa föräldrar är rädda för att blöjan kommer att vara lufttät, och barnet kommer att använda traditionella blöjor som lätt kan blötlägga bladen. Mellanrummet används för att isolera barnets PP och lakan. Blöjan och blöjan blöja ska användas tillsammans, inte en ersättare.

Många av de nygift gifta föräldrarna kan inte ha rört blöjan, har inte använt det och vet inte hur man använder den. Faktum är att denna produkt kan födas från ett barn, kan användas till 2 eller 3 år, barnet är mer benäget att blöta sängen vid denna tidpunkt, sade tillverkaren av blöjan att om du använder blöjor kommer det att aldrig vara stor, men om det är sommar, dag, barn paus När du använder blöjor, är den här produkten verkligen ett måste.

Blöjan kan placeras direkt på barnet, eller på vintern kan ett badlakan läggas till det. På sommaren kan en bit bomullslakan placeras på toppen, eftersom blöjans yta är en terryduk. Det kommer att känna sig varmt när du berör huden. Sommarbarnblöjor kommer också att känna sig besvärliga, och urinplattan kommer att vara till nytta. När barnet vill somna, ta bomullsblöjan till barnet. Självklart är det något löst. När barnet har urinerat, ta av blöjan direkt. Om urinen är dålig, föreslår tillverkaren av blöjan att blöjan är våt. Ta bort det och byt ut det igen.