Hem > Kunskap > Innehåll

Nålstansad Nonwoven Process

May 31, 2019

Det första steget i det nålstansade fiberduken är gjord av polyester- och polypropenråvaror, som är kardade, kammade, pre-akupunktur och huvudakupunktur. Centret läggs till med ett mellanskikt, och sedan dubbelpassat, är den luftlagda akupunkturen kombinerad i en trasa, och den bakre tryckfiltret har en tredimensionell struktur och är värmeställd.

Efter det andra steget av singeing behandlas ytan med kemisk olja för att göra filterduken slät och porerna är jämnt fördelade. Tätheten av produkten är bra från ytan, och ytan på båda ytorna är jämn och andningsbar, och den ligger på plattan och ramkompressorn. Beviset på filtrering kan användas med högtryck och filtreringsnoggrannhet upp till 4 mikron. Polypropylen och polyester kan levereras enligt användarens behov.


Praktiken har visat att den non-woven filterduken har bättre prestanda i ramramens filterpress: koluppslamningen i kolverket och avloppsreningen i stålverket. Avloppsvattenbehandling i bryggeri, tryck- och färgningsanläggning. Om filterduken av andra specifikationer används, kommer filterkakan inte att torka och det blir svårt att falla av. Efter användning av den icke-vävda filterduken är filterkakan ganska torr när filtertrycket når 10kg-12kg, och filterkakan öppnas när filtret öppnas. Kommer automatiskt av. Vid val av den icke-vävda filterduken anser användaren huvudsakligen den icke-vävda filterduken av olika tjocklek och kvalitet i enlighet med luftpermeabiliteten, filtreringsprecisionen och töjningen. För produktparametrarna, vänligen klicka på polyesternålfiltet och polypropylennålfiltet. Kan formuleras.


Den nållagda fiberduken serien är gjord av fin kardning, precision nålstansning eller korrekt varmvalsning. På grundval av introduktionen av två högkvalitativa akupunktur produktionslinjer i hemlandet och utomlands, väljs fibrer av hög kvalitet. Genom samarbete av olika produktionsprocesser och matchning av olika material, cirkulerar hundratals olika produkter på marknaden.


Bland dem är: geotextiler, geomembraner, sammettyger, högtalarkläder, elektriska filt bomull, broderad bomull, kläder bomull, julhantverk, mänskliga läderbasmaterial, specialmaterial för filtermaterial. Bearbetningsprincip Produktionen av non-woven material med nålstansningsmetod uppnås helt genom en mekanisk åtgärd, det vill säga nålstickning av nålstansningsmaskinen och den fluffiga fiberbanan förstärks och förstärks.


Yikang specialiserar sig på att producera alla typer av isoleringsplattor, bibs, sängkläder och råmaterialtyger, såsom fibertyg, PU-tyger, PVC-tyg, etc.KONTAKTA OSS

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763


Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com