Hem > Kunskap > Innehåll

Non-woven Fabric Forming Process

Jun 11, 2019


1. Nålstansad nonwoven

Det nålstansade nonwoven-materialet är en typ av torrlagd nonwoven och det nålstansade nonwoven-materialet är en punkteringseffekt av att applicera en lansett och den lösa fiberbanan förstärks till en trasa. Materialet är polyesterfiber. I allmänhet är det ett slags fiber bomull. Är kunden ofta vattentät? Berätta nu tydligt för alla om att nålstansad tygduk inte är vattentät, och vattenabsorptionseffekten är också en viktig funktion, och den används också för att fukta och behålla vatten.


2. Stitched non-woven fabric

Den sömlösa bondduken är en typ av torrlagd non-woven tyg. Den nålstansade, icke-vävda tygstygningsmetoden appliceras på det varpstickade tyget, garnskiktet och de icke-vävda materialen (såsom plastplåt, plast tunn metallfolie, etc.). Eller kombinationen därav stoppas för att bilda en fiberduk.


3. Spunlaced nonwoven fabric

Spunlace-processen är att spruta en finflöde med lågt tryck på ett eller flera lager av fiberbanan så att fibrerna är intrasslade med varandra, så att fiberbanan förstärks och har viss styrka.


4. Värmetätande non-woven nålpannade nonwoven

Den termiskt bundna fiberduken hänför sig till det fiberförstärkta eller pulveriserade smältbindningsförstärkningsmaterialet i fiberbanan, och fiberbanan upphettas vidare, smälts och kyls för att bilda en trasa.


5. Spunbond smältblåsta nonwovens

Den spunnen förbundna fiberduken är en metod i vilken filamenten läggs i en bana efter att polymeren har strängsprutats och sträckts för att bilda ett kontinuerligt filament och banan binds sedan, termiskt bunden, kemiskt bunden eller maskinförstärkt. Banan är gjord i en fiberduk.


non-woven fabricHaining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com