Hem > Kunskap > Innehåll

Produktionsprocess av nålstansad non-woven fabric

May 17, 2019

Process flöde:

Det första steget i det nålstansade fiberduken är gjord av polyester- och polypropenråvaror, som är kardade, kammade, pre-akupunktur och huvudakupunktur. Centret läggs till med ett mellanskikt, och sedan dubbelpassat, är den luftlagda akupunkturen kombinerad i en trasa, och den bakre tryckfiltret har en tredimensionell struktur och är värmeställd.

Efter det andra steget av singeing behandlas ytan med kemisk olja för att göra filterduken slät och porerna är jämnt fördelade. Tätheten av produkten är bra från ytan, och ytan på båda ytorna är jämn och andningsbar, och den ligger på plattan och ramkompressorn. Beviset på filtrering kan användas med högtryck och filtreringsnoggrannhet upp till 4 mikron. Polypropylen och polyester kan levereras enligt användarens behov.

Praktiken har visat att den non-woven filterduken har bättre prestanda i ramramens filterpress: koluppslamningen i kolverket och avloppsreningen i stålverket. Avloppsvattenbehandling i bryggeri, tryck- och färgningsanläggning. Om filterduken av andra specifikationer används, kommer filterkakan inte att torka och det blir svårt att falla av. Efter användning av den icke-vävda filterduken är filterkakan ganska torr när filtertrycket når 10kg-12kg, och filterkakan öppnas när filtret öppnas. Kommer automatiskt av. Vid val av den icke-vävda filterduken anser användaren huvudsakligen den icke-vävda filterduken av olika tjocklek och kvalitet i enlighet med luftpermeabiliteten, filtreringsprecisionen och töjningen. För produktparametrarna, vänligen klicka på polyesternålfiltet och polypropylennålfiltet. Kan formuleras.