Hem > Kunskap > Innehåll

Användning av engångsprodukter

Mar 29, 2019

Inte alla äldre personer kan njuta av en mycket bra tid i sina senare år. Vissa människor väljer att leva för sig själva. Vissa människor kommer att tillbringa sin ålder i sängen, men oavsett hur de spenderar, alla behöver en bekväm sömntid, när de sover, kommer vissa gamla människor inte ha tid att gå upp på natten, så de kan urinera i sängen. För att undvika detta fenomen kommer vissa människor att välja att använda ammande kudden.

disposable care pads

Introduktion till engångsbruk

Engångsbrukskläderna är gjorda av bomullsbeständigt torrt mesh ytskikt, tillverkat av fiberduk mjukare än huden. Den har stark penetrerande kraft och snabb absorption. Maskindesignen flyter snabbt vätskan till olika ställen utan att urinera. Vätskan samlas på ett ställe, det finns ingen blötläggning, baby röda rumpor, allergier etc. Dess botten är tillverkad av PE läckage-skyddande lager, som inte tränger in i vätskan i sängen och har en stark krympningsfunktion. Det är huvudsakligen lämpligt för inkontinens, förlamade patienter, spädbarn, kvinnliga menstruationsnätter och män och kvinnor.

Anvisningar för användning av engångsprodukter

Engångsbrukskläderna är också mycket praktiska att använda, så länge vårdplattan är kakel på sängen eller i barnets bil, men var noga med att hålla huden ren och torr under användning. Var noga med att använda den efter användning. Var noga med att byta ut den nya vårdplattan i tid för att undvika eksem och andra symtom. Om du är en patient som länge ljugit i sängen, bör du hjälpa honom att skrubba kroppen, vända om osv. I tid för att undvika långvarig hudkontakt med såretsår.