Hem > Kunskap > Innehåll

Vilken typ av urinplatta har bra vattenabsorption

May 14, 2019

Blöjan har en bra effekt. Det förhindrar att barnets urin blir våt och blockeras, och det förhindrar också att barnet får en röd rumpa. Naturligtvis måste du köpa en bra vattenabsorption för inköp av isoleringsplattan.


Ren bomull: bomullsfibrer är mjuka i konsistens och har god hygroskopicitet. Varm bomullsfibrer har större motståndskraft mot alkali och har ingen irritation för barnens hud. Det är förstahandsvalet för de flesta tygmaterial, men den här typen av tyg är lätt att rynka och rynka. Det är svårare att släta ut senare. Lätt att krympa, lätt att deformera, lätt att hålla fast, det är svårt att helt ta bort.

 

Bomull och linne: Tyget har god elasticitet och slitstyrka under torra och våta förhållanden, stabil storlek, liten krympning och kännetecknas av rakhet, inte lätt att rynka, lätt att tvätta och snabbtorka och vävas med alla naturliga fibrer. Kolsvänligt, särskilt lämpligt för sommarbruk, men det här tyget är mindre absorberande än andra.

 

Flannel: Beteckningen flannel är ett främmande språk, ett mjukt, mocka tyg vävt av kardad ull. Flanellen har ett lager av plump och fin fluff täckt utan textur, mjuk och platt och något tunnare. Efter fluffing och höjning känns handen full och mocken är ömtålig. Den antibakteriella egenskapen är emellertid svagare än bambufiber.

 

Bambufiber: Bambufiber är den femte största naturfiberen efter bomull, hampa, ull och siden. Bambufiber har god gaspermeabilitet, omedelbar vattenabsorption, starkt nötningsbeständighet och goda färgningsegenskaper. Den har naturliga antibakteriella, antibakteriella, antimon-, deodorant- och anti-ultravioletta funktioner. Denna typ av fiber används på framkanten av urinplattan, som är mjuk och bekväm och har stark vattenabsorption. Det är förstahandsvalet för materialet på framsidan av de flesta urinplattan. Jag rekommenderar dig att använda detta material!

PU: Det mesta av det omvända materialet i urinplattan är PU vattentätt och andningsbar film. Materialet är motståndskraftigt mot olja, vatten och mögel, har god återvinningsförmåga och god gaspermeabilitet, och minskar kraftigt bakteriens tillväxt.