Hem > Kunskap > Innehåll

Yikang-isoleringsplatta genom barnklassen A-kläder Standard Test

Jul 10, 2019

Yikang blöja är testad enligt klass A-standard för baby nära passande kläder och har erhållit SGS-relaterad testrapport.


Det rapporteras att standarden för klass A-spädbarnsprodukter härstammar från det nationella genomförandet av GB18401-2010 "Tekniska specifikationer för nationella textilprodukters grundläggande säkerhet" från 1 augusti 2012. I specifikationen anges att barns textilprodukter på 3 år och yngre måste referera till klass A-standarder (där kläder av klass A är tillgängliga för spädbarn, kläder av klass B kan användas, kläder av klass C är endast bärbara) och standarden är förbjuden att orsaka cancer. Antalet upptäckta ämnen har ökat från 22 till 24, vilket har ökat tröskelvärdet för klass A-spädbarnsprodukter. Genomförandet av standarden för babyprodukter i kategori A säkerställer dock säkerheten för barnets användning av produkten.


Yikangs produkter har framgångsrikt testats av SGS. Testresultaten visar att Yikang-isoleringsplattan inte har detekterat den extraherbara tungmetallhalten, kan sönderdela det cancerframkallande aromatiska aminfärgämnet, och yt- och bottenprovdata för produkten är helt förenliga med svettmotstånd och salivmotstånd. Fem färgfasthetstestindikatorer relaterade till friktion, vattenbeständighet och tvättbarhet.


En typ av textilier som en produkt som är direkt i kontakt med babyhud, kemiskt fibermaterial, lågfärgsfasthet och lätt att blekna, påverkar inte bara normal användning av produkten, utan ännu viktigare är det lätt att framkalla allergier hos spädbarn, men innebär också frågor om företagsintegritet. Anledningen till att landet höjer tröskeln för sönderdelning av cancerframkallande aromatiska aminfärger är att i stor utsträckning skydda den personliga säkerheten hos spädbarn och barn och hoppas också att konsumenterna kan kontrollera dem när de köper.