Liten enda madrass Protector

Föremålsnamn: Vattentätt bäddmadrassskydd Material: 100%polyester

Produktinformation

Namn på föremål:Small Single Mattress Protector

Material: 100%polyester

Egenskap: Vattentätt/andas

Färg: Vit

Åldersgrupp: Vuxna

Ursprungsort: Zhejiang, Kina(Fastlandet)

Certifikat: Oeko-tex,CE, ISO9001, SA8000, FDA


blob.png


Waterproof mattress cover(2).jpg

Waterproof mattress cover(3).jpg
Stängning:BlixtlåsVattentätt test


Om oss

Vi är en stor grupp i Kina, och vi är legit och verifierad leverantör i Made-in-China. Vi är familjeföretag, vår omfattning och konkurrenskraft ökar. Vi har över 10 år i att producera alla typer av presentreklam, med erfarna arbetare, olika mönster, färger, logotyper och storlekar finns, även våra produkter är gjorda av miljövänligt material. Vi har över 50 designers, vi utvecklar nya konstruktioner nästan varje månad. Vi skulle kunna slutföra en modell för dig i 3-5 dagar, även om du behöver, vi kunde skriva ut din egen logotyp på produkter. Normalt före produktion, kommer vi att göra gratis förproduktion prov för ditt godkännande, och varje produktion förfarande inspekteras och kontrolleras innan packning varorna, så kan vara säker på din stil och kvalitet.

 

Om du vill göra dina presentreklam, är du välkommen att kontakta oss för detalj diskussion och vi kommer att försöka vårt bästa för att hitta bra lösning för dig, eller bara vill låta oss veta vad du tycker om våra produkter, vi vill gärna höra från dig! :)


Välkommen att köpa bulk liten enda madrass beskyddare med lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi även gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kolla nu offerten med oss.
Hot Tags: liten enda madrass beskyddare, tillverkare, leverantörer, offert, kundanpassade, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like