Maskintvättad madrass för vuxna

Maskintvättbar madrass för vuxna använder högkvalitativa råvaror och avancerad tillverkningsteknik. Materialen är mjuka, icke-irriterande och extremt slitstarka, vilket gör dem idealiska för familjelivet.

Produktinformation

Produktbeskrivning

Detta madrassskydd har ett 100% vattentätt TPU-underlag som skyddar din madrass från vätskespill som svett och urin. Den är fylld med bomullsalternativ hög loft polyesterfiber, vilket möjliggör en bättre förmåga att fånga / låsa vätskor& förhindra bildning av pölar. Ingen mer frustration över att försöka rengöra madrassen utan urin eller läcka läckage genom den.


Produktnamn: Maskintvättad madrass för vuxna

Material: frotté

Funktion: Vattentät, andningsbar, tvättbar

Färg vit

Åldersgrupp: vuxna

Ursprungsort: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Blöjtyp: frotté

Intyg: Oeko-tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA

Machine Washable Adult Mattress

Företagsinformation :

Yikang Co., Ltd. grundades som en professionell tillverkare av möbler sängkläder skydd som man kommer att ägna sig åt att tillverka alla typer av vattentäta, allergivänliga, säng bug bug bevis, damm kvalster bevis madrass skydd, kapslingar och kudde skydd. detta har åtagit sig att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet till lägre kostnader med snabbast leveranstid.

Vi lovar att alla våra produkter du köper från oss kommer att vara av hög kvalitet och uppfylla alla standarder du behöver.


FAQ

Q1. Hur kan jag få prover?

A: Vi är hedrade att ge dig prover. Nya kunder kommer att betala för kuriren och proverna är gratis för dig. Denna avgift dras av från betalningen för beställningen!


Q2. Hur utför fabriken kvalitetskontroll?

1) Från början till sista stund är alla våra råvaror så miljövänliga som möjligt.

2) Använd skicklig personal för att hantera alla processer i sömnad, fyllning och förpackningsprocessen;

3) Avdelningen för kvalitetskontroll är ansvarig för att kontrollera varje produktionsprocess;

4) Vi kan tillhandahålla några relevanta certifieringar;

Välkommen att köpa maskintvättbar madrass för vuxna till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten med oss.
Hot Tags: maskintvättbar madrass för vuxna, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like