Vattentät madrassdyna

Terry Cloth Waterproof Madrass Protector använder högkvalitativa råvaror och avancerad tillverkningsteknik. Materialen är mjuka, icke-irriterande och extremt slitstarka, vilket gör dem idealiska för familjelivet.

Produktinformation

Produktbeskrivning

Vattentät madrassplatta använder högkvalitativa råvaror och avancerad tillverkningsteknik. Materialen är mjuka, icke-irriterande och extremt slitstarka, vilket gör dem idealiska för familjelivet.


Produktnamn: Vattentät madrassdyna

Material: frotté

Funktion: Vattentät, andningsbar, tvättbar

Färg vit

Åldersgrupp: vuxna

Ursprungsort: Zhejiang, Kina (fastlandet)

Blöjtyp: frotté

Certifikat: Oeko-tex, CE, ISO9001, SA8000, FDA


Product Description


waterproof-cot-mattress23572117929Vårt företag

Haining Yikang International Trade Co, Ltd är en professionell leverantör av hemtextil.

Vi har egen fabrik med cirka 20 års erfarenhet av internationell verksamhet. Vår huvudsakliga verksamhet omfattar olika textilprodukter för hushåll, hotell, sjukhus, flygbolag och kryssningsfartyg, som sängkläder, örngott, sängspridning, täcken och sängkläder, gardiner, sofföverdrag, madrasser, kuddar, filtar etc.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftigt pris eftersom alla tyger av T / C och 100% bomull tillverkas av vår egen fabrik från garnstorlek och vävning, blekning, tryckning och färgning, brodering och quiltning till färdiga varor.

Hoppas etablera affärsförhållande med dig inom en snar framtid och välkomna ditt besök varmt.

Välkommen att köpa den vattentäta madrassplattan till lågt pris från oss. Som en av de professionella tillverkarna och leverantörerna i Kina erbjuder vi också gratisprovet och den anpassade tjänsten. Kontrollera nu offerten med oss.
Hot Tags: vattentät madrassplatta, tillverkare, leverantörer, offert, anpassad, lågt pris, bulk, gratis prov
Förfrågning

You Might Also Like