Hem > Nyheter > Innehåll

4 steg för att använda en urinblock

Aug 27, 2019

1, rengör urinunderlaget


När du har köpt en ny isoleringsdyna måste du först tvätta isoleringsdynan med varmt vatten. Det kan finnas vissa bakterier och virus på den nya isoleringsdynan. Dessa sjukdomar måste rengöras med kokande vatten för att undvika smittade under användning.


2, vadderad i sängen

På vintern kan urinplattan användas direkt på lakan, vadderad på lakan, och det finns ingen rädsla för att barnet svettas och blir lufttätt. Vintervädret är kallt, så dynan ligger på sängen och har inte mycket inflytande på huden.


3, under lakan

När du använder urinplattan på sommaren måste alla ligga under lakan. Detta för att förhindra att babyunderlägget är lufttätt och ogenomträngligt för barnets hud. Kudden kan effektivt absorbera barnets svett under lakan.


4, snabb rengöring

Om barnet har en sängvätningssituation, se till att ta urinunderlaget i tid, lägg den sedan i kokande vatten för rengöring, och tvätta lakan tillsammans och fortsätt sedan använda den efter exponering i solen.


Efter ovanstående introduktion tror jag att alla redan har förstått hur man använder isoleringsdynan. Urinunderlaget kan cirkuleras om. Alla måste vara uppmärksamma på högtemperatur-antivirus vid rengöring. Bara på detta sätt kan bakterierna och viruset tas bort helt. Och när man använder isoleringsplattan måste alla vara uppmärksamma på andningsförmågan. Om du inte lägger lakan isär kan det sannolikt att barnens rumpa förefaller utslag, så se till att rengöra det efter att du har hittat sängvätningen.