Hem > Nyheter > Innehåll

Non-woven Production Process

Jun 17, 2017

Non-woven Production Process

Nonwoven (Non Woven Fabric eller Nonwoven Fabric), även känd som fiberduk , är tillverkad av riktad eller slumpmässig fiber, är en ny generation av miljövänliga material, med fukt, andningsförmåga, flexibel, lätt, ej förbränning, lätt att Bryta ner, giftfria icke irriterande, rika färger, låga priser, återvinningsbara och så vidare. Såsom användning av polypropylen (pp material) pellets som råmaterial, hög temperatur smältning, spinnar, beläggning, Nonwoven Fabric varmspolning kontinuerlig produktion från ett steg. På grund av utseende av tyg och lite prestanda och kallade tyget.

Nonwovens är inte latitud och latitud, skräddarsy och sy är mycket bekvämt, Nonwoven Fabric och lätt att forma ljus, älskad av entusiasterna.

48.jpg37.jpg

Eftersom det är ett behov av att snurra tyget och formningen av tyget, men textil kort fiber- eller filamentorientering eller slumpmässigt arrangemang, bildandet av fiberstruktur, och sedan använda mekaniska, termiska eller kemiska metoder såsom förstärkning.

Det är inte vävt av ett enda garn, knut ihop, men fibern direkt genom den fysiska bindningsmetoden, så när du får dina kläder i foderet hittar du, Är inte en trådrull. Nonwovens bryter igenom den traditionella textilprincipen, och har ett kort processflöde, produktionshastigheten är snabb, Nonwoven Fabric högavkastning, låg kostnad, bred användning, råvaror med mera.

Nonwovens tillverkning har många produktionsprocesser (inklusive spunbond metod, smältblåste metod, varmvalsning metod, spunlace metod), vilket är en av de mest använda spunbond metod, Foshan Ruixin nonwovens Företaget använder också spunbond processen är produktion av icke- Vävda tyger.

Icke-vävda material enligt kompositionen är det polyester, polypropen, nylon, spandex, akryl, etc .; Olika ingredienser kommer att vara väldigt olika non-woven stil. Nonwoven Fabric Spunbond duken, brukar referera till polyester spunbond, polypropylen spunbond; Och dessa två tyg stil är mycket nära, genom högtemperatur test för att identifiera.

Med miljöföroreningen mer allvarlig har nonwovens blivit de föredragna miljövänliga materialen.

Så vad är fördelarna med non-woven i slutet det?

Den första texturen är mjuk och mjuk

Nonwovens är gjorda av polypropen, väldigt lätt, och på grund av sin unika fiberstruktur, bildandet av

En bra andningsbar effekt.

Den andra punkten är giftfri, oskadlig

Produktion av ovävda råmaterial, ingen skadlig kemisk sammansättning, Nonwoven Fabric giftfri, ingen lukt, ingen irritation av huden fullständigt.

Den tredje punkten av antibakteriell, inte möglig

Antibakteriell, inte möglig, så att användningen av non-woven tyger för att ytterligare expandera de olika industrier, utmärkta fysikaliska egenskaper.

Den fjärde punkten för säkerhet och miljöskydd

Vi vet alla att plastmaterialet är polyeten, men det non-woven materialet är polypropen. Det senare är mycket mindre svårt att försämras än den tidigare.

Om exempelvis en plastpåse helt sönderdelas kan det ta ungefär 300 år eller mer, Nonwoven Fabric och det nonwoven-materialet som tillverkats av polypropen kan effektivt försämras.

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com