Hem > Nyheter > Innehåll

Vilken typ av material är bra för fickan?

Jun 17, 2017

Vilken typ av material är bra för fickan?

Baby i måltiden, omgiven av en ficka kan göra barnets kläder att hålla sig rena, biben är närmare barnets kroppsdelar, ofta är bibs av materialet på barnets hälsa och hudeffekter bra, Bib men marknaden På materialet Är väldigt komplicerat, vilken typ av material är en bra ficka?

Vilken typ av material är bra för fickan?

Bibens material är mycket viktigt. Eftersom bib kommer att komma i kontakt med barnets huvud och nacke och hakhud, om texturen inte är bra kommer det att skada den fina huden. Allmän marknad är mer gasbind, bibbel och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen att använda barnet. Bib Mommy är bäst att köpa lite extra.

419.jpg49.jpg

Plastmaterial. Fler och fler märken började introducera nya material, bibs, mjuka materialbibs som är utformade för att bli den nya älsklingen på den nuvarande marknaden. Plastskenor är lätta och slitstarka och lätta att rengöra. Kan få barnet i maten när man äter på kroppen, Bib för att förhindra smutsiga barnkläder. Och relativt mjuk, lätt, kan vikas, lätt att samla in och utföra för att använda.

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek är mönster och färger mycket mamma när valet av bibs kommer att överväga faktorerna. Ljusa färger, mönsterbara bibs kan inte bara göra mammor, du kan också locka barnets uppmärksamhet, låta barnet älska att bära bibs. Bib Rekommenderas att välja ljus, smutsig färg, älskling, men också lätt att rengöra. Ljusfärg är relativt lätt att smutsa.

Välj den passande storleken på fickan, det viktigaste är kragen på kragen, kragen på elastiken kommer att påverka barnets andning, för hårt kommer att göra att barnet inte kan andas, för lös blir inte mycket bra mot smuts . Dessutom är att se storleken på bibben är lämplig för barnets ålder, Bib om du inte kan täcka bröstet, är inte en bra antifouling effekt Oh

Användningen av fickan i steg

En, 0 ~ 2 månader gasbind bib. Detta steg av barnet är mycket lätt att hända tillbaka till mjölken, ofta spott ut hela halsen är, om inte omgiven av fickan kommer sannolikt att orsaka fukt eksem. Gasvävnadens adderande permeabilitet är bättre, så behovet av att ofta runt barnets låsficka, är gasbindmaterialet mer lämpligt, inte lätt att täcka ut eksem.

För det andra, 2 till 4 månader bomullslibben . Den här gången eller för att vara andningsbar, men återvänd inte till mjölk, då kan du använda bomullen och bomull som en blick av staven, Bib vackert mönster, än de vita gasbindarna är mer attraktiva för barnets sinne.

Tre, 4 till 6 månader vattentät bib. Den här gången eftersom barnet tillsatte kosttillskott, särskilt äppeludden och liknande, när det äter mycket lätt att få smutsiga kläder, är saften också mycket svår att tvätta bort. Så var noga med att använda vattentät, det är bäst att vara smutsig.

Fyra, 6-12 månader mjukt gummibib. Barnet äter kompletterande möjligheter mer och mer, och sakta sitter och äter. Du kan börja använda det mjuka gummitråget, skrapa upp bekvämt, men också mer lämpligt för att äta barnbehov.

5, vattentäta bibs enligt olika tyger, men också många arter, den vanligaste eller silikon vattentäta bib. Denna bib är i linje med designens ekologi, lämplig för att sitta barnet kan äta, nackmjuk spänne så att barnet känner sig bekvämare. Bib Djupa bibs kan skära av barnet kan inte skicka munnen eller spita ut maten. Lätt att rengöra, och till och med kan placeras i diskmaskinrensning, för de som måste jobba upptagna föräldrar är mycket praktiska.

Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com