Hem > Nyheter > Innehåll

Pu Mats av inköp

Jun 17, 2017

Pu Mats av inköp

Livet på många ställen måste använda mattan, dörrporten, ingången till köket, toalettintaget och så vidare måste man lägga en matta och i valet av mattor, PU Underpad, kommer den allmänna familjen att välja pumatta vid ingången, samlade Xiaobian Några av innehållet i pu mattor för din referens, så att vi verkligen kan förstå pu-mattorna.

PU-mattor används ofta. I bilen är bilens antislipkudde, kan fästas på valfritt plan i bilen, kan hålla fast som mobiltelefoner, paket, glasögon och andra små föremål, och PU-material, desto högre renhet, PU Underpad vidhäftningen Kommer att bli starkare. PU material långt liv, kan tvättas med vatten för att avlägsna dammet över den ursprungliga adsorptionskraften. På grund av dess höga temperaturegenskaper kommer PU Underpad placerad i bilen genom solens exponering inte fördröjning av åldring, släpper inte ut giftiga och farliga ämnen. På badrummet är badrumsmattan på grund av sin starka slitstyrka, i kombination med andra absorberande material med stark användning, minskad förekomst av hushållsolyckor, ökad känsla av säkerhet.

5910.jpg30.jpg

Pu mattor - köp och använd

1, i valet av PU-mattor när det bästa valet av mjuk fottjocklek på mattan, mjuk tunnmatt på grund av dess duktilitet och böjning bra, så är dess slitstyrka prestanda relativt bra. PU Underpad Tvärtom är den hårdare slitna mattan av mjukheten dålig, skrämmande prestanda är relativt försvagad.

2, försök att välja luktfria och smaklösa PU-mattor, vissa med lukten av slipfria mattor är för det mesta tillverkare i bearbetningen av produktionsprocessen för att lägga till artificiella kryddor. På grund av oförmågan att testa den kemiska stabiliteten hos doften kan PU Underpad exponering för solljus och ultraviolett strålning släppa ut några giftiga och farliga ämnen tillsammans med en relativt begränsad inre miljö som kan vara potentiellt farlig för människors hälsa .

3, i bilen för att använda PU-mattor, bör den första vara att säkerställa körsäkerheten under användningsförhållandet, för att undvika att bilens föremål leder till olyckor. Och borde vara via de formella kanalerna att köpa, för att förhindra skadan av sämre produkter.

4, i det dagliga livet kan förberedas två PU anti-skid pad, PU Underpad vända sig för att använda, bättre rengöring efterbehandling.

Vi vet att rollen av en stor del av mattan är glidfri, så när badet är hemma är den bästa duschen under marken täckt med en pumatta för att förhindra att badet glider, vanligtvis när det inte är lätt att stänga . Ovan är den lilla serien för att få alla på pumatta allt innehåll, jag hoppas att du läser hjälp!

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com