Hem > Nyheter > Innehåll

Tillämplig befolkning av underpad

Dec 24, 2019

Enligt olika användare kan underpad delas upp i baby underpad, moder underpad och adult underpad.

Barnvårdsdyna används huvudsakligen för nyfödda, som spelar rollen att isolera urin för att säkerställa att madrassen eller madrassen nedan inte är blötläggd i urin, så babyvårdskudden kallas också membranen. När barnvården är våt är det bäst att byta ut den omedelbart för att säkerställa att barnets skinkor är torra.

Mödraromsorg är en nödvändig produkt för kvinnor efter förlossningen, även känd som moderskapsmadrassen. Strax efter att ha fött ett barn kommer en stor mängd lochia att flyta ut varje dag under den första halvan av månaden. Den allmänna sanitetsbindan kan inte tillgodose behoven. För tillfället krävs en särskild mammalagdyna. Användningstiden för modersjukskötsel är vanligtvis från första gången till hela puerperala blödningar och lochiautladdning.

Vuxenvårdsdynan används främst för efteropererade och förlamade människor, liksom för personer som inte kan ta hand om sig själva. Det är bekvämt att byta ut vuxenvården, vilket kan säkerställa att madrassen under byggnaden inte blir smutsig.

Underpad Bed Protectors