Hem > Nyheter > Innehåll

Tillämpning av vuxna sjuksköterskor i kirurgi

Apr 04, 2019

Vuxenhushållsplattan är en engångsavfallsprodukt tillverkad av PE-film, fiberduk, fluffmassa, polymer och liknande. Den vuxna omvårdnaden kan minska förekomsten av hypotermi hos de kirurgiska patienterna och minska antalet rörliga patienter. Det är uppenbarligen stabilare än den upprepade vridningen av patientens vitala tecken, och patienten känner sig bekväm. Vilken applicering av den vuxna sjukdomsskyddet i operationen? Följande små serier introducerar dig till alla.

adult nursing pads


Först preoperativ: planera två 90 * 60cm2 vuxna omvårdnadsdynor på båren för att isolera den direkta kontakten mellan patientens kropp och båren. Beroende på patientens tillstånd används patientens egen översättning eller tvåhanteringsmetod för att flytta patienten till båren. På täcka den med lock. Den allmänna principen om hantering är att försiktigt röra sig, förkorta avståndet och spara fysisk styrka. Håll varm under transportprocessen.

För det andra, intraoperativt: intraoperativt desinfektionsmedel och olika sköljvätskeflöde, kan vårdplattan snabbt absorbera, hålla ytan torr, undvika stimulering av de våta hudplåtarna på patientens hud, minska ledningsförlusten av hudvärme.

För det tredje, postoperativ: skovelbåren placeras på den plana bilen, två ammande plagg läggs platt på båren, och en vårdplatta placeras i mitten som motsvarar patientens midja och höft. Efter att ha flyttats till avdelningen lyfter sjuksköterskan och vårdgivaren skovlbåren till patientens säng, demonterar båren, kontrollerar om den vuxna vårdplattan är platt, täck patienten och förhindra att kroppstemperaturen förloras. Under hela hanteringsprocessen, var uppmärksam på att observera patientens vitala tecken, läppfärg och om det finns frossa.

Ovanstående handlar om tillämpningen av vuxna omvårdnadsdynor i kirurgi. Om du har behov av vuxna vårdkuddar eller vuxna blöjor, kan du kontakta oss när som helst!


Kontakta oss!

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com