Hem > Nyheter > Innehåll

Val av babyhaklapp

Dec 24, 2019

Det föreslås att man börjar från månadens ålder:

3-4 månader baby: vid denna tidpunkt är barnets salivkörtelutveckling mer och mer mogen, mängden sekretion är också mer och mer, och även för att hantera barnets överflöd och spottmjölk och andra problem.

Valfritt smörgåsmaterial: stark vattenabsorption, bekväm och hudvänlig, god rengöring och snabbtorkning, liknande handduk, 360 grader smörgås.

4-6 månader gammalt barn: Detta är barnets hjälpmat och långa tänder, eftersom barnets mat kommer att stimulera aktiviteten i oral salivkörtlar; och barnet med långa tänder kommer att bita fram och tillbaka för att stimulera salivkörteln att bli mer känslig på grund av det obekväma tandköttet.

Valfritt smörgåsmaterial: det måste ha multifunktion av vattenabsorption + vattentätt, det bästa kan ha funktionen som tandfästanordning, lätt att rengöra och lätt att förvara, liknande den funktionella haklappen, med en tandfästanordning ansluten så att barnet kan bita när som helst.

6-12 månader baby: för närvarande har barnets kompletterande mat varit under en tid, och sväljningsförmågan kommer att förbättras med ökningen av barnets månad ålder. Vid denna tidpunkt kommer barnet att svälja saliv naturligt, så det här stadiet är början på försändelsen av föräldrar, och salivflödet kommer att förbättras.

Valfritt smörgåsmaterial: det måste ha multifunktion av vattenabsorption + vattentätt, lätt att rengöra, lätt att förvara, hållbart silikonmaterial, lätt att bära, att lösa matningsproblem, vackert utseende, liknar avtagbar stor spårhaklapp.

Barn 12-24 månader gamla: har kommit in i oberoende utfodring, saliv är borta, barnet befordras till ett barn, utvecklingen av små muskler och fina rörelser är gradvis mogen och att äta själv är bekvämare.

Valfritt smörgåsmaterial: du kan hitta en engångslabba eller ett rent, lätt att förvara, lätt och tunt material, som lätt kan vikas och bäras, liknande den tvättfria smörgåsen.

Efter två års ålder är det dagen att officiellt släppa smekan, som är den bästa staten; om du inte kan vara i bästa skick kan du fortfarande vara omgiven av smörgåsen.

Adult Feeding Bibs