Hem > Nyheter > Innehåll

Val av babyhakar och säkert att använda

Nov 01, 2019

Kom först och prata med alla om bebisar, ofta kända som sikling. Enligt sedvanligt, när barnet är fyra månader gammalt, kommer det att vara en "do aprildag" ceremoni, och mormors familj skickar barnet "huk" eftersom barnet troligtvis kommer att dröja sig under den långa tandperioden, hänger den svaga och skyddar bröstet. Innan det torra kommer min mor att börja handgjorda kex eller munkar, använda en röd sträng och sedan hänga på mitt barns hals och sedan låta familjens äldste komma till barnet för att göra mottagningsceremonin och säga lyckosamma ord .


Naturligtvis välsignar alla dessa barn babyen och förväntar sig också att barnets saliv blir mindre och mindre. Men vår familj hjälpte inte barnen att hålla en mottagningsceremoni. Eftersom jag vet att barnet har tänder under denna period, och att sikla är normalt. Jag håller med att höja handen, tro det eller inte!


När vi talar så mycket kommer en mycket liten mamma att tvivla på varför barnet kommer att bli så översvämmat under denna period.


Eftersom barnet är redo att gå in i kompletterande mat och långa tänder, bör den professionella undervisningsmetoden vara: barnets salivkörtlar är mer och mer mogen, så sekretionen blir mer och mer utvecklad, så det handlar om 4- 6 månader gammal. När barnets salivutsöndring blir mer och mer.


På grund av salivflödet kommer det att finnas många mammor och pappor som känner att det inte är bra för barnet att sikla så här. Faktum är att mamma och pappa inte behöver oroa sig för mycket! Eftersom sikling faktiskt har många positiva effekter!1. Det kan rengöra och förhindra tandrott.


2, är de bästa matsmältningsenzymerna.


3, kan också smörja munnen och undvika magsyra för att stimulera matstrupen, skydda matsmältningskanalen.


4. Det sista fokuset är att det kan hjälpa till att utveckla sväljningsförmågan.


Även om det finns så många fördelar med att sikla, om mor och far inte uppmärksammar, eftersom salivflödet fortsätter, blir huden runt barnets läppar inflammerad och infiltrerad (det så kallade salivutslaget) och salivet flyter över till halsen veck. Inflammation och andra förhållanden, då kommer du att rekommenderas till föräldrar, det här är den bästa tiden för babyhakan att ingripa, från den här perioden att ha på sig babyhakar för att skydda deras hud och omedelbar torka.


Kom bara och prata med alla om hur man väljer en babyslabb? Innan du väljer, måste du känna till baby haklappar, du bör välja baby smycken för ditt barn för olika tillväxtstadier!


Det rekommenderas att föräldrar kan börja från månadens ålder:


3-4 månader baby: För närvarande utvecklas barnets salivkörtlar mer och mer mogen och mängden sekretion börjar öka, och det måste också hantera problemet med barnets överfyllda mjölk.


Mamma, du kan behöva ett smörgåsmaterial: stark vattenabsorption, bekvämt material och hudvänligt, bra rengöring och snabbtorkande, liknande frotté, 360-graders smörgås.


4-6 månader baby: Den här gången är babymatstillskottet, lång tandstadiet, eftersom barnets äta kommer att stimulera den orala salivkörteln aktiv; och babyen med lång tand kommer att bita och bita för att stimulera salivkörtlarna att bli mer känsliga på grund av obehag i tandköttet. .


Mamma Du kanske behöver ett smörgåsmaterial: behöver ha vattenabsorption Vattentät multifunktion, det är bäst att ha funktionen som en solid tandrensare och lätt att rengöra, liknande den funktionella smörgåsen, med en solid tandad enhet för barnet att bita när som helst.


6-12 månader baby: För närvarande har babymatstillskottet funnits ett tag, och barnets sväljningsförmåga kommer att öka mer och mer. Vid denna tidpunkt kommer barnet naturligt att svälja saliv, så det här skedet är fadern. När mamman levereras kommer salivets tillstånd att förbättras.


Mamma Du kanske behöver ett smörgåsmaterial: behöver ha vattenabsorption Vattentät multifunktion, rent och lätt att förvara, silikonmaterial hållbart, lätt att bära, lösa problemet med utfodring är inte lätt att falla av, söt utseende, liknar avtagbar stor spårhaklapp.


12-24 månaders pojke: har kommit in i det oberoende utfodringsstadiet, saliven är borta, barnet befordras till ett barn, utvecklingen av små muskler och fina rörelser är gradvis mogen och att äta är mer bekvämt.


Mamma du kanske behöver ett smörgåsmaterial: du kan hitta en engångslabb eller ren och lätt att förvara, lätt och tunn, fritt att vikas och lätt att bära, liknande en engångslabb.


Efter två års ålder är det dagen att officiellt släppa smällfickan. Detta är den bästa staten; om den inte är i bästa skick kan den fortfarande vara omgiven av haklappen.


Slutför fokus


1. Bra rengöringsmaterial


2. Kan hämta mat


3. Lätt att förvara


4. Justerbar storlek


5. Materialsäkerhet


6. Söt utseende (detta sätter det sista ....)