Hem > Nyheter > Innehåll

Baby Summer Sleep Tips

Jun 25, 2019

Sedan sommaren verkar barnets sömntid vara mindre. Det svullrande vädret gör barnet svett ofta och sover grundligt. Men för barnets tillväxt och utveckling är tillräckligt sömntid väldigt viktigt. Om sömnen inte räcker, kommer den direkt att påverka deras tillväxt.


Barn bör vara uppmärksam på följande tekniker under sommarsömn, vilket kan förbättra kvaliteten på sömnen för de små.


1. Ta anti-myggåtgärder.


Hej, sommar myggor föröka sig, vita och ömma små barn är mest sannolikt att vara deras bett. Om din baby är biten av en mygg, blir det naturligtvis svårt att sova på grund av kliande hud. Vid sidan av att använda myggnät, kan mödrar också ansluta den sub-termiska värmeavvisande vätskan i 1-2 timmar innan du lägger dig, långvarig myggavvisande och smaklös och irriterande.


2. Sänka rumstemperaturen.


På sommaren är rumstemperaturen högre, och i dag är de flesta av barnen heta och många mödrar slår på luftkonditioneringen för att sänka rumstemperaturen för att få barnet somna mer bekvämt. Men på mitten av natten är rumstemperaturen lätt att vara låg. Om du inte uppmärksammar barnet är det lätt att bli kallt. Mamma kan välja att bära den ärmlös sovduckan för barnet. Det 6-lagiga andningsbara bomullsgarnet är av måttlig tjocklek, inte rädd för sultry eller värme. Barnet sover bekvämt.


3. Lägg isoleringsplattan

Att sätta på en blöja på sängen kan se till att barnet håller sig färskt hela tiden, så att barnet kan somna mer bekvämt och också underlätta modern att städa upp.