Hem > Nyheter > Innehåll

Bib kan hindra din baby från att bli smutsig

Jul 20, 2017

Bib kan hindra din baby från att bli smutsig

Underskatt inte den lilla bibben, vid barnets bord men det är det inte. Vänster det, barnet efter att ha ätit saker mamma kan städa kläder och huvudvärk.

1. Mönster & Färg

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek, är mönster och färger också faktorer som många mammor kommer att överväga när man väljer en bib. Ljus färg, söt design bib kan inte bara låta mamma som, också kan locka bebisens uppmärksamhet, låt barnet älska att bära bib . Rekommenderat urval av ljus, Bib-fläckbeständig färg, baby som, också lätt att rengöra. Lätta färger är relativt lätta att bli smutsiga.

2. Storlek

Välj den lämpliga storleken på bibben , det viktigaste är halsen på halsen, halsens täthet kommer att påverka barnets andning, för hårt att låta barnet inte andas, det är inte förlorat, det är inte bra att förhindra smuts . Dessutom är att se om storleken på bibben är lämplig för barnets månad, om bröstet inte kan täckas, är det inte särskilt bra att spela rollen som förhindrande av föroreningar OH.

3. Material

Bibens material är mycket viktigt. Eftersom bib kommer att kontakta barnets nacke och hakhud, om texturen inte är bra kommer det att skada barnets känsliga hud. Den allmänna marknaden är mer än gasväv, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen för användning av spädbarn. Mamma hade bättre köpa lite reservdelar.

Plast Trä

Fler och fler märken började introducera ny materialfack, mjuk plastmaterialbib design blev den nuvarande marknaden favorit. Bib Bip är bekvämt och slitstarkt, lätt att rengöra, kan fånga maten när barnet faller på kroppen, för att förhindra smutsiga barnkläder, men också relativt mjuka, lätta, kan vikas, lätt att samla in och utföra.

Fasad användning av Bib

0-2 månader gasbind Bib

Detta steg av barnet är väldigt lätt att återvända till mjölken. Skytten spottar ofta i full hals. Om inte läggs till är det lätt att orsaka ringormseksem. Gasbindningens luftgenomsläpplighet är bättre, så behovet av att ofta runt omkring det lilla barnet, gasbindmaterialet runt fickan är lämpligare, inte lätt att täcka eksem.

2-4 månader full bomullslibben

Den här gången eller för att vara främst andningsbar, men inte tillbaka till mjölk, kan du använda bomullen, hela bomullslibben ser vackrare mönster än vad som är vitgasväv mer attraktivt för barnets tänkande.

4-6 månader Vattentät Bib

Den här gången barnet på grund av tillsatsen av komplementär mat, särskilt Apple-lera och så vidare, när man äter lätt smutsiga kläder, är dessa juicer svåra att tvätta bort. Bib Så var noga med att använda vattentät, det bästa är fortfarande motståndskraftigt mot smuts.

6-12 månader Soft Gum bib

Barnet äter den kompletterande maten tillfälle mer och mer, och sakta kommer sitta att äta. Kan börja använda mjuk plastbib , skrubba upp bekvämt, men också mer lämpligt för att äta barnets behov.


Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com