Hem > Nyheter > Innehåll

Bibs kan förhindra färgade barnkläder

Sep 04, 2017Baby i måltiden, omgiven av en ficka kan göra barnets kläder att hålla rena, biben är närmare barnets kroppsdelar, ofta är bibs av materialet på barnets hälsa och hudeffekter bra, men marknaden På materialet är väldigt komplicerat, vilken typ av material är en bra ficka?

Vilken typ av material är bra för fickan?

Bibens material är mycket viktigt. Eftersom bib kommer att komma i kontakt med barnets huvud och nacke och hakhud, om texturen inte är bra kommer det att skada den fina huden. Den allmänna marknaden är mer gasbind, bomull och tuggummi, lämplig för olika perioder och olika tillfällen för att använda barnet. Bib Mommy är bäst att köpa lite extra.

Plastmaterial. Fler och fler märken började introducera nya material, bibs, mjuka materialbibs som är utformade för att bli den nya älskling på marknaden idag. Bib Plastplattor är lätta och slitstarka och lätta att rengöra. Kan få barnet i maten när man äter på kroppen, för att förhindra smutsiga barnkläder. Och relativt mjuk, lätt, kan vikas, lätt att samla in och utföra för att använda.

Förutom de grundläggande elementen i material och storlek är mönster och färger också mycket mamma när valet av bibs kommer att överväga faktorerna. Ljusa färger, mönstrade bibs kan inte bara göra mammor, du kan också locka barnets uppmärksamhet, låta barnet älska att bära bibs. Bib Rekommenderas att välja ljus, smutsig färg, barnet gillar, men också lätt att rengöra. Ljusfärg är relativt lätt att smutsa.

Välj den lämpliga storleken på fickan, det viktigaste är kragen på kragen, kragen på elastiken kommer att påverka barnets andning, bibben för hårt kommer att göra att barnet inte kan andas, för lös blir inte mycket bra anti- smutsig. Dessutom är att se storleken på bibben är lämplig för barnets ålder, om du inte kan täcka bröstet, inte en bra antifouling effekt Åh

Bibben inkluderar fickorna och fickans botten är försedda med spår som används för att innehålla maten, för att uppnå effekten av att förhindra att maten blir smutsig och eftersom materialet är plastiskt, kan det innehålla vätska mat. Och vänster arm och höger arm är ordnade på kroppen, bik och kropps högra arm är försedd med ett flertal runda hål, kroppens vänstra arm är försedd med en justeringsknapp och den nedre änden av den justeringsknappen är ordnad Det finns en fjäder i spalten, genom justeringsknappen och rundhålet kan du justera armens elastiska tillstånd för att säkerställa att barnen bär bekvämt, att bikan kan anpassas efter storlek för att möta barnen. Komforten , och rengöringsförmåga, säkerhet och hälsa egenskaper.

Hur man väljer barnet för bibben?

Material: biben kommer att komma i kontakt med barnets huvud- och nack- och hakskinn, så att bibstoffet rekommenderas till hudvänligt mjukvävbaserat material, såsom bomullsgasmaterial, Bubbelgasväv delikat och bekvämt absorberande, både varmt och andningsbart , fluffig process, mjuk, ingen fluorescerande medel, barnet att använda bekvämt och lämpligt.

Storlek: storleken på knölens krage, mamma är en väldigt viktig del av valet av spetsar, kragen är för lös, kan inte uppnå mödrarna behöver en smutsig effekt. Krage för tätt, Bebis, barnet är lätt att andas.

Färg: bib färgval, försök att undvika för ljusa; mycket ljusa färgbibs utsätts generellt för kemisk färgning, barnet torkar munnen när det är lätt att äta skadliga ämnen.

Bib är barnets personliga saker, mammor är inte slarviga!