Hem > Nyheter > Innehåll

Vilken ficka passar din baby? Från de tre principerna, lär mamma hur man väljer halsduk.

Jul 20, 2017

Vilken ficka passar din baby? Från de tre principerna, lär mamma hur man väljer halsduk.

Baby började äta kompletterande mat, äter ofta små kläder fyllda med mat, min mamma kan inte alltid byta kläder, särskilt efter att ha gått in på vintern. Den här gången på fickan ska komma till nytta! Nu på marknaden många olika typer av mun, olika stilar, från materialet ensamma, det finns bomull, TPU, silikon etc., och formen är varierad, stor och liten är verkligen bländande, nybörjare skattmor är ofta Fångad i trasslad, i slutändan vilken ficka är lämplig för sin egen bebis? Här låt Xiaobian börja från de tre principerna att lära mödrar hur man väljer bibs .

Första principen: mjukhet

Babyhår känslig, bib ficka material är ju mer mjuk desto bättre. Bomullsmaterialet i form av hudvänligt eller mjukhet är mycket bra, Bib är så mycket lämplig för relativt liten baby som en salivhandduk. Men dess brister är också mycket uppenbara, det är inte vattentätt! Bebis att äta ofta kommer det att finnas någon soppsoppa droppande ner, ingen vattentät bib även om det kommer att vara kläder på smutsiga kläder. Så TPE, Bib silikon och andra nya vattentäta bibs uppträdde, det löste det största problemet med bomull bibs . Så i mjuka, TPE och silikon i slutet som är bättre?

Silikon är en värmehärdande elastomer med säkra, icke-toxiska fördelar, olösliga i vatten och eventuella lösningsmedel, giftfria och smaklösa, stabila kemiska egenskaper, förutom stark alkali, fluorsyra reagerar inte med något ämne, hög adsorptionsförmåga, värme bra Stabilitet, Bib stabila kemiska egenskaper, de tidigaste används ofta i vuxna produkter, livsmedelsprodukter.

TPE är en termoplastisk elastomer, med miljövänlig giftfri, lätt att färg, känns mjuk och mjuk, hårdhetsområde 0A-120A, bearbetningsformning är enkel, behöver inte vulkaniseringsbehandling, kan återvinning användas för att minska kostnaderna. Kan vara PP, PE, PC, PS, ABS och annat plastmaterialbelagt lim (sekundär injektion), kan också vara en separat formning.

Med en enkel synpunkt, silikon än TPU elastisk bra, hög temperatur är bra, bra ventilation, TPU billigare än silikon, kostnadseffektiv. Från känslans synpunkt är Bib silikon mycket mjukare än TPU känner.

Den andra principen: rengöring svårighet

Bomullslib som används en gång måste rengöras, eller lätt att ha mögel, bidrar inte till barnens hälsa. Vilket har varit liten bebis för att få en liten kollaps av mamman som också är en slags liten börda. Och TPE och silikon är relativt lätta att rengöra, om det inte är smutsigt, så länge som ett gnid kan torkas, är Bib det för mycket oroande än bomullsbungen. Vid denna tidpunkt är TPE och silikagel jämförbara.

Den tredje principen: kragen kan anpassas

För barnet är bibben lämplig, det viktigaste är kragen på kragen, kragen på elastiken kommer att påverka barnets andning, för hårt låter barnet inte andas, för lös blir inte mycket bra anti- smutsig. Så det är mycket viktigt att justera om kragen är justerbar. Bib Det finns en mängd olika justerbara mönster på marknaden idag.

Bomullslib till flertalet av tether, tether design är mycket bekväm Bao mor, men det kan läcka till barnets känsliga nacke, så denna design kan bara användas i ljuset av bomullslibben. Bomullspinnar är också spänne och kardborreband, men spännen och större delen av storleken kan inte justeras

TPE bibs brukar använda PP-kranar spänne för att justera storleken, men PP i förhållande till TPE och silikon är hårdare kommer barnets komfort att minska kraftigt.

Och silikonbett favorit design är stanspännen, mycket användarvänlig design. Eftersom silikon är väldigt mjuk, kommer det inga problem med Le hals.


Haining Yikang Textile Co., Ltd

Lägg till: NO 113 Lianhong Rd, Yuanhua stad, Haining, Zhejiang

Tel: + 86-573-87861767

Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang

Mobil: + 86-18657307340

E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Tim Chen

Mobil: + 86-18857387253

E-post: ykct@yktextile.com