Hem > Nyheter > Innehåll

Kan barnet tvättas av Pad?

Apr 06, 2018

Det är bäst att förbereda en pad i Linda, det kan isolera urin, undvika urin indränkt till sängkläder, minst 2 att förbereda, så kan du ersätta. Speciellt på kvällen mer matta på pad, även om bär urin inte våt, också behöver matta, bara i fall, som baby pad kan tvätta?


Kan barnet tvättas av pad?

Pad är inte en blöja, inte heller blöjor, dess huvudsakliga roll är att isolera urin, för att säkerställa att följande madrass eller madrasser inte är indränkt i urin, pad våt den bästa förändringen omedelbart för att säkerställa att barnets rumpa torra.


Pad kan tvättas, i rengöring av pad, den bästa användningen av varmt vatten för att tvätta, inte för hårt för att skrubba bort pad, bara använda lite tvål, försiktigt gnugga det.


Men när pad måste tvätta, kan inte Maskintvätt, annars kommer att leda till pad deformation.


Nya köp ryggdyna före användning, också behöver att rengöra, med tvål eller speciella baby tvätt vätskan försiktigt gnugga kan, helst genom solen, spela rollen av bakterier, men inte sola sig alltför länge.


Designprincipen separera pad

De allmänna pad för två våningar design, ytan är handduk material, nedre lagret är limmet, denna pad pris är relativt billigt, men dåligt vattenabsorption, och inte andas. Bättre anti pad för fyra våningar design, respektive, för ytan, sug lager, vattentät, botten, vattentätt skikt används TPU vattentätt membran som andas, utformningen av pad, fullt ut beakta vattenabsorption, vattentät, andas , bekvämt och så på flera stora krav, barnet är mer bekväm. Även om de fyra lagret design, är inte tjocka, andas, vattentät mycket bra.


TPU


TPU full namn termoplastisk polyuretan elastomer (termoplastisk polyuretan), det övervinner de många bristerna i PVC och PU hud, med andra typer av termoplastiska elasticitet makalös utmärkt prestanda, så även känd som framtida materialet. TPU vattentät membran som andas, giftfri, hög vattentät ventilerande, antibakteriella mögel, hög hållfasthet, god seghet, bra elasticitet och mjukhet, tvättbar, slitstyrka, UV-resistent (ozon) prestanda, väderbeständighet (låg mild seghet), anti-åldrande. Det vattentäta skiktet är gjort av TPU, som bygger på dess vattenpelare och andningsförmåga. Som vi vet alla, akut kläder kraven vattentät ventilerande, och några av dräkten är också begagnad TPU att slutföra de vattentät ventilerande produktkrav.