Hem > Nyheter > Innehåll

Vård av äldre

May 05, 2019

Gå tillbaka och se om du har en semester.

När du är på semester kan du gå hem för att se dina föräldrar, äldre och undvika att de är oroliga. Ibland tar du tid att ta barn, älska och visa äldre, de kommer att bli väldigt glada, se dig och de. Det kommer att finnas mindre poäng att oroa dig för. Barn är ett hjärta för sina föräldrar. De bryr sig ofta om det, men de uttrycker det inte.

Köp ibland något för äldre

Ibland köper någonting för äldre hemma, det kan vara kläder, det kan vara annat, enligt individens förmåga att göra det, så kommer de äldre att känna sig varm, jag kommer ihåg att köpa en klänning till min far för några dagar sedan, även om det är en rabatt, men min pappa är fortfarande mycket stolt över att säga till alla: "Detta är vad min dotter köpte, avund!"

Lär dig att ta hand om äldre runt dig

Faktum är respekten ömsesidig, och alla vill respekteras. Oavsett om den gamla mannen och du har ett förhållande, borde du ha ett respektfullt hjärta och ett omtänksamt hjärta. Vi gör detta bara för att kunna vara vår familj en dag i framtiden. Äldre föräldrar, under samma omständigheter, kan andra respektera och ta hand om dem. Kom ihåg respekt, vård är ömsesidig, prata inte om det.KONTAKTA OSS!

Haining Yikang Textile Co., Ltd

Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com