Hem > Nyheter > Innehåll

Tips om underhåll av täcken av hög kvalitet

Nov 22, 2019

Sängkläderna av hög kvalitet är täckta med en teknik för underhåll av locket och en uppsättning vackert täckt täcke hemma. Det utsökta sovrummet är naturligtvis varmare, men om tvätt- och underhållsmetoderna är olämpliga kan det orsaka problem. Ta en titt på tips från proffs!


1. Rengöringsfrekvensen för sängkläder kan bestämmas enligt personliga hygienvanor. Innan den första användningen kan den sköljas en gång i vattnet. Det kan tvätta bort massan och färgad flytande färg. Den kommer att vara mjuk att använda och försvinner inte lätt i framtiden.

2, förutom det speciella materialet och indikerar att det inte kan tvättas (såsom silke), i allmänhet är tvättproceduren: häll först det neutrala tvättmedlet i tvättmaskinens vatten, vattentemperaturen bör inte överstiga 30 ° C, efter att tvättmedlet är helt upplöst Lägg det i sängen och blöt det inte för länge. Onödigt blekning kan orsakas av användning av alkaliska tvättmedel eller när vattentemperaturen är för hög eller tvättmedlet inte upplöses eller blötläggs under en längre tid. Samtidigt ska ljusa produkter tvättas separat från mörka produkter under tvätt för att undvika färgning av varandra. Torka efter utomhusventilationen efter rengöring. Om du vill använda torktumlaren, använd torkning med låg temperatur, temperaturen bör inte överstiga 35 ° C, du kan undvika att det blir alltför krympande.

Kort sagt, läs noga tvättinstruktionerna för produkten innan rengöring. Produkter med dekorativa tillbehör måste tas bort noggrant innan tvätt för att undvika skador.

High Grade Bedding Quilt Maintenance Tips

3. Rengör den först, torka den ordentligt, vik den ordentligt och lägg en viss mängd malbollar (kan inte vara i direktkontakt med produkten). Det ska placeras på ett mörkt ställe, med låg luftfuktighet och god ventilation. Långvariga oanvända produkter kan torkas i solen innan de återanvänds, så att de kan återställas till fluffiga.

4. Särskilda överväganden:

A, linneprodukter kan inte användas för att gnugga, vrida (eftersom fibern är spröd, lätt att fluffa, vilket påverkar utseendet och livslängden).

B. När du samlar in bomulls- och hampaprodukter, var uppmärksam på att hålla miljön ren och förebygga mögel. Ljusa och mörka produkter ska förvaras separat för att förhindra skuggning och gulning.

C, vita silkeprodukter kan inte sätta malbollar eller placeras i en kista låda, annars blir det gult.

D, med undantag för enhåls fiberkudde, kan andra tvättas, men på grund av dess tjocklek måste den säkerställas att den är helt torr, så att den är helt torr utan att påverka återanvändning. Det är bäst att använda en örngott för att undvika problem med tvätt.