Hem > Nyheter > Innehåll

Hur ofta täcker kudden med den varma täcken?

Oct 26, 2019

Många tror att på vintern kan sängkläder som täcken uppenbarligen ändras under lång tid. Eftersom på vintern svettas kroppen mindre, och lakan är inte lätt att vara smutsiga. I själva verket är smuts svårt att se av våra nakna ögon, även om det är på vintern, rekommenderas att alla också ska byta tvättbarhet. På vintern föreslår jag att du byter tvätt varannan till tre veckor.

How Often Does The Warm Quilt Cover Pillow Cover

På våren och hösten, tror inte att bakterierna ännu inte börjat föröka sig. I själva verket, när vädret gradvis värms upp, är hastigheten på bakterieproduktionen mycket snabb. Sedan på våren och hösten ersätts lakan bäst av omslaget varje vecka. Detta säkerställer att lakan rengörs och kroppen är frisk. Låt dig känna dig frisk och bekväm varje dag.


På sommaren är det naturligt att säga att lakan och täcken är de mest flitiga att ändra. Det rekommenderas att du tvättar dem en gång var tredje dag bäst. På sommaren samlas många bakterier och rester på lakan. På sommaren kommer människokroppen att släppa ut mycket svett, och dessa svettningar är också en stor patogen, som inte bara är dålig lukt, utan också mycket ogynnsam för kroppen. Därför bör du byta tvätt på sommaren.


Under normala omständigheter kommer många att säga att lakorna inte är smutsiga och inte behöver bytas ut. Faktum är att lakorna är de smutsigaste. Det finns många bakterier på lakan som vi inte kan se med blotta ögat. Det finns många sätt att odla bakterierna. Till exempel kommer hudcellerna som kastas av människokroppen att bli kvalsternas mat. Bladlöss och deras avföring kommer gradvis att samlas på lakan och kommer att växa bakterier. Damm, ludd, tygfibrer, partiklar, små insekter, pollen, jord, sand och kosmetiska granuler kan också växa till bakterier. Därför bör det hållas rent och snyggt just nu. Det är fördelaktigt för vår kropps fysiska och mentala hälsa att byta lakan ofta.


Kuddeöverdrag med varm täcke får inte bara rengöras noggrant utan också känna till korrekta rengöringsmetoder. Eftersom bakterierna på arken är mycket, bör vattentemperaturen regleras mellan 54 ° C och 66 ° C under rengöringen. Tvätta i 15-20 minuter och torka eller torka därefter i tid för att uppnå steriliseringseffekten. För att uppnå den bästa antibakteriella effekten kan blekmedel också användas, vilket är den billigaste fungiciden, men koncentrationen är företrädesvis lägre när den används.