Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man köper vuxna blöjor

Apr 15, 2018

Inför problemet med urininkontinens döljer föräldrar ofta sina ansikten och berättar lögner. Vid denna tidpunkt är det mer nödvändigt att göra barnen kan läsa föräldrarnas lögn och välja rätt vuxna blöjor för att betala nådens föräldrar. Då hur man köper högkvalitativa vuxna blöjor? och små väva tillsammans för att förstå det.

1, vuxen blöja absorption är stor, stark nog. Urinflödet är mycket snabbt, behovet av blöjor har en stark absorptionskapacitet för att förhindra läckage av urin.

2, dess yta är mjuk eftersom urininkontinens hos den äldre huden är mycket ömtålig, blöjaytmaterial, måste vara mjukt, klä på sig och inte stöta på äldre hud.

3, vuxenblöja är ogenomtränglig och sängredningsresistent. Bedsore är en av de vanligaste kliniska komplikationerna, sjukdomsförloppet utvecklas snabbt, svårt att bota, efter att bota är mycket lätt att återfalla, har blivit bedridden patienter med antalet "mördare". Många äldre personer med inkontinens i urinen, som en gång är dåligt omhändertagna, kan plågas av bedsore.

4, huruvida det nära passande, effektiva läckagesäkra blöjslitaget måste vara bekvämt personligt, oavsett om den gamla mannen går runt, vänds om, kan inte orsaka sidoläckage efter läckageproblem.

Åldrande är en av de naturliga stadierna i livet. Åldrandet av kroppen, med tillkomsten av sjukdom, förlorar människor rätten att njuta av ett bättre liv. För att välja lämpliga vuxna blöjor kan vi lösa problemet med urininkontinens av olika grad. Vi måste möta livet, ta hand om livet och försöka göra små förbättringar, Hjälp varje gammal manto att starta ett bättre liv.