Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man väljer en haklapp

Mar 01, 2021

Haklappen är ett mycket praktiskt tillbehör som bärs av barnet under kragen. Det börjar fånga saliv eller måltidssoppa. Tidigare placerades haklappar mestadels i form av plommonblommor eller korsblad.

En bit silke och satin paras ofta ihop med tre till fyra lager gasväv, som lindas runt barnets hals, och kronbladen bildar en cirkel. Det finns titeln "roterande nacke".

När barnet är ungefär fem månader gammalt kommer det att finnas saliv, och vissa barn kommer att fortsätta till ca 2-3 år gamla. I detta skede är barnets haklapp den mest använda. Därför är det under denna period nödvändigt att utveckla goda hygienvanor för barnet från barndomen. Det är bäst för barnet att förbereda en haklapp som passar honom. Så inför staden och alla typer av haklappar, hur ska mamma välja?

Ett, välj rätt material

Barnets haklapp måste vara gjord av rent bomullsmaterial, och dess andningsförmåga, mjukhet, komfort och vattenabsorption måste vara bra. För bara på detta sätt finns det ingen anledning att oroa sig för att ditt barn blir vått när du dricker eller äter eller dreglar. Vissa haklappar är utformade med viskos, vilket är bekvämare för ditt barn att bära.

2. Ingen haklapp av gummi eller plast

När du väljer en haklapp för ditt barn, använd inte en haklapp av plast eller gummi för ditt barn, särskilt i väder som vinter eller när ditt barn har hudallergier. Om du vill använda den, bör hampa människor också sätta en ren bomullslapp på utsidan av haklappen som används av barnet.

För det tredje, när du väljer en haklapp, så länge storleken är lämplig för barnet, vill du inte att den ska vara vackrare och välja den med mycket spets runt den, bara enkel och generös.

Efter det bör jag också påminna andra om att du inte ska knyta haklappen för hårt när du använder haklappen till ditt barn. Det är bäst att ta av det efter att barnet har ätit för att förhindra olyckor; och ännu yngre barn. Denna typ av haklapp är lämplig för användning, det är mycket bekvämt att sätta på och ta av och byta.

Nyfödda och spädbarn älskar att hålla saliv. Om de inte bär en haklapp kommer kläderna framför dem att vara mycket smutsiga, och nacken kommer att vara våt och lätt att orsaka små utslag. Då kommer vi att lära dig följande mammor har flera sätt att göra haklappar. Du kan förbereda mer för dina barn att spara eller gå ut för att bära.