Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man väljer en hundurinblock

Feb 15, 2020

Det mest irriterande att hålla en hund är att hantera hundens exkrement och urin. När ägaren lärde hunden att kissa på toaletten lärde han inte honom om och om igen. Då gjorde hunden misstag igen och igen. Det var precis som en gaseksplosion. Så ägaren började tänka på olika sätt, det vill säga att sätta hunden i vått, men med hundens temperament, hur kan han bära den. Sedan finns det sällskapsdjurets speciella urinblock.


Med utvecklingen av husdjursvård har användningen av husdjur urinblock blivit lika vanligt som användningen av pappershanddukar. Det kan hjälpa husdjursägare att spara tiden för att hantera husdjursekrement varje dag och bli en nödvändighet av husdjuromsorg. Jämfört med kattskräp är urinplattor för husdjur slösa, men deras effekt är mycket god.


Men vet du hur du väljer så många märken av urinmattor? Det första valet är att välja olika storlekar beroende på storlek och typ av hundar. Generellt är hundstorlekar uppdelade i små hundar, små och medelstora hundar och stora hundar. Inte längre bara för att se den yttre förpackningen, tro inte på vad som exporterar gimmicks, främst för att se vikten och kvaliteten. Köp tungt eftersom den är hög i bomull. Slutligen är att se vattenabsorptionsförmågan, precis som barnets urinblock, är huvudrollen att förhindra läckage.