Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man väljer en urinplatta

Apr 02, 2019

· Köp viktiga poäng

1. Markera det betrodda varumärket och visa produktsäkerhetsrapporten. Kvaliteten på produkterna på marknaden är ojämn. Vid inköp, var noga med att kontrollera säkerhetscertifieringen av produkterna.

2. Var uppmärksam på om det finns ett professionellt designteam, om mönstret har upprepats visat sig.

3. Kontrollera noggrant. Mått av hög kvalitet måste stå på provet för varje detalj. Vid köp bör du noggrant kontrollera om det finns några öppna linjer och luftbubblor. Om det inte är lämpligt att köpa.

· Välj produkttyp


1. Ny typ av urinplatta


Jämfört med de gamla modellerna är den nya isoleringsplattan tjockare, bekvämare och gjord av miljövänliga och giftfria material. Det är mer tillförlitligt att använda.

(1) Struktur av ny typ av urinbarriär

en. Yta: Materialet som används är OPP färgfilm. Bläcket sprutas inuti med utskriftsmetoden, så det kommer inte att röra på barnets hud, och ytdesignen är ojämn, mer glatt och säkrare att använda.

b. Mellanlager: Materialet är EPE-skum, vilket används i stor utsträckning i förpackningen av frukter, giftfria och luktfria.

c. Botten: Materialet är EPE-aluminiserad film, som har god värmehärdning och vattenmotstånd, och är mer fast vid samma tidpunkt.

(2) Funktioner av den nya typen av urinbarriär

en. Vackert utseende. Jämfört med isoleringsplattan med enfärgsfärg kan den nya produkten berika barnets visuella upplevelse.

b. Lätt att bära. Ultra lätt och bärbar design för enkel bäring.

c. Lätt att städa. Torka det försiktigt för att få det rent.

(3) Funktionen hos den nya typen av urinbarriär

en. Prestanda är starkare. Den har bra vattentät och temperaturisoleringsprestanda, vilket ger barnet en bekväm känsla.

b. Bärning och städning är bekvämare. Lätt och lätt att bära. Om det är färgat, kan det elimineras genom att försiktigt gnugga fläcken. Detta är en viktig fördel med denna typ av urinplatta.

2. Välj en bambu fiber isoleringsplatta

Detta material är också en av de naturliga fibrerna, kännetecknad av andningsförmåga, slitstyrka, snabb sugning, bra färgning och det har också speciella egenskaper som inte finns i andra material, såsom kvalster, deodoranter, UV-strålar och sterilisering. Nyligen har många blöja-produkter använt detta material för att göra framsidan av mattan. En sådan blöja är vattentät och andas och kan ge barnet en bekväm känsla.

Många föräldrar brukar ge barnet en bomullsbaserad produkt. Dessa produkter har god vattenabsorption, hög resistans mot alkali, mild och irriterande men har även vissa nackdelar, såsom att vara lätt att rynka och svåra att platta, krympa, ha stor sannolikhet att deformeras, lätt deformeras, lätt klibbiga , och svår att helt avlägsna. Därför är bambufiberisoleringsplattan ett bra val, och bambufibern används sval när den är het och barnet har i allmänhet ingen känsla av motstånd.