Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man väljer hälsovårdspaket

May 20, 2019

Med samhällets åldrande och genomförandet av den nationella tvåbarnspolitiken har tillväxten av två specialgrupper gett den snabba utvecklingen av närstående industrier, vuxna inkontinensvårdsprodukter ( vuxna blöjor, ammande madrasser ), graviditetsvårdsprodukter (materiell hygien servetter, puerperium) Nursing kuddar, månpapper, bröstkorgar mot överflöde, barnvårdsprodukter (blöjor, byxor, babysängar, vårdkuddar) och andra typer är mer och mer olika, klassificeringen är mer detaljerad, alla större shoppingplatser, stormarknader överallt kan ses i en mängd olika förpackningsprodukter. Många hygienprodukter har sett denna potentiella marknad, ökad produktstruktur och mer och mer avsikter i produktkvalitet. Dessutom har designen och tillverkningen av unika och utsökta förpackningar blivit fokus för dessa företag.

 

Materialval

De vanligaste förpackningarna på marknaden för hygienprodukter är gjorda av plaster, papper, non-wovens etc. Den här gången kommer vi främst att lära känna förpackningen av plastmaterial. Plastpåsar har unika fördelar i vattenmotstånd, slitstyrka och seghet. De är också vackert tryckta och rimligt prissatta, så de är vanliga förpackningsmaterial på marknaden. Detta material är i allmänhet HDPE högdensitetspolyeten, giftfri och smaklös, mjuk och hård, lättvikt, kemiskt stabil och kommer inte att rosta. Det nya granulära materialet bearbetas med blåsfilm. Den färdiga filmen har PE mattfilm, PE vitfilm, PE. Transparent film, PE präglad film, etc.

Fickform

Från utseendeformen finns det europeiska dubbla totesäckar, europeiska enstaka tote väskor, kinesiska enstaka tote väskor, sanitetsbindor väskor etc. Europeisk stil totesäckar har ett högkvalitativt utseende, och påsarna är tredimensionella och har liknande utseende på pappersförpackningar. Förpackningen som just uppstått i high-end-marknaden. Den kinesiska totesäcken är bekväm och praktisk, och den används ofta och priset är något lägre än den europeiska väskan. Naturligtvis är utrustningen som krävs för varje väska typ annorlunda.

Val av produktionsprocess

Hygienprodukter företag anser produktmarknadspositionering, driftskostnader och andra faktorer.

1. Designproblemet i layouten. Om det inte finns någon professionell designer, kan du välja tillverkaren av förpackningspåse med designförmåga. Viktigheten av förpackningsskärmen är väl förstådd.

2, tryckmetod: användning av gravyrtryck, är att prägla konkava prickar på metalltrumman, förvaringsbläck, överföring till substratet, vanligtvis används för tobak och vinetiketter, frimärken, mynt, sockerpapper, högkvalitativ plast etc . Det färdiga konstverket är utsökt, färgfärgen är tjock, tredimensionell, färgen är ljus, skiktet är rik, produktionshastigheten är snabb, torkningen är snabb, kvantiteten är större och kostnaden är lägre.

3, produktspecifikationer: Förpackningspås tjocklek från 5 silke till 10 silke kan anpassas. Enskiktet materialproduktion av påsen har tryckt och skrivits två typer, vanliga med matt PE-utskrift, mjölkvit PE-utskrift och andra metoder. kompositväska De består av två eller flera typer av material, och det finns många förpackningsmaterial som är involverade, bland annat PE matt komplex PE vit, PE matt vit präglad PE och så vidare.

Utöver ovanstående redovisning är skillnaden i åldersgrupp, geografi och konsumtionsvanor hos terminalgruppen också en faktor som hälsovårdsföretagen behöver rimligt placera produktförpackningshänsyn.

Hygienprodukter bör också välja förpackningstillverkare i en viss skala, från råvaror, utrustning till produktionsverkstäder ska överensstämma med nationella miljöskydd och kvalitetsstandarder för att låta deras varumärken gå vidare.