Hem > Nyheter > Innehåll

Så här använder du en ombytesplatta

Mar 04, 2021

Fler och fler mödrar är medvetna om bristerna med att applicera blöjor på sina barn. Även om blöjor kan spara föräldrar mycket tid, finns det många brister som är lämpliga för spädbarn. PP är ofta rött, men blöjor läcker eller blötläggs ofta. Möjligen, vid denna tidpunkt, kommer blöjdynan till hands. Så hur använder du bytesplattan?

När det gäller hur du använder blöjdynan rekommenderas att du lägger den direkt på ditt barns kropp. Du kan lägga till ett bekvämt ark på det när det är kallt och ett tunt ark på det när det är varmt. När barnet är vått kan du ta bort blöjan direkt. Om ombytningsplattan också är våt kan du ta ut den och tvätta den och ersätta den med en ny.

Bytesplattan kan förhindra att barnet översvämmas med urin. Även om bytesplattan är våt är den fortfarande mjuk och mjuk. Det finns många typer av byte av kuddar. Det rekommenderas att använda bättre kvalitetsspecifikationer.

Mammas .com: Bytesplattan placeras mellan den lilla rumpan och blöjan för att minska graden av förorening av blöjan genom barnets bajs eller urin och göra blöjan lättare att rengöra. Därför är bytesplattan inte en blöja och kan inte användas som ersättning för en blöja. Obs: Kasta inte blöjhandduken i vatten garderoben.

Hur man tvättar omklädningsrummet

När man väljer barnets underkläder kommer många mödrar att köpa många blöjor till barnet, men nu är bytesplattan den mest populära. Hur tvättar man bytesplattan efter att barnet urinerat?

Bytesplattan är tvättbar. Men eftersom vissa urinisoleringskuddar blir mindre effektiva efter tvätt, rekommenderas att mödrar väljer ramiebaserade urinisoleringskuddar, eftersom urinisoleringseffekten av detta material fortfarande är mycket bra efter många tvättar. Den har också antibakteriella och antibakteriella funktioner.

Vanligtvis är urinbarriärens omvända material mestadels TPU vattentätt och ventilerande membran. Detta material är resistent mot olja, vatten, mögel, återvinningsbarhet och god luftpermeabilitet, vilket kraftigt minskar tillväxten av bakterier. När föräldrar väljer ska membranet på baksidan vara vattentätt och andas, annars blir bytesplattan en bakteriekulturell maträtt.

Det finns också många föräldrar som bör vara uppmärksamma på när de väljer att köpa en byta matta:

1. Det viktigaste är att lita på varumärket och kontrollera produktens säkerhetsinspektionsrapport. Här måste det sägas att kvaliteten på campingmattorna på marknaden varierar från bra till dåligt. När du köper sådana produkter måste du kontrollera säkerhetscertifieringen.

2. Kontrollera om det finns ett professionellt designteam och om mönstret har visats upprepade gånger.

3. En bra kudde måste vara oklanderlig i varje detalj! Kontrollera noggrant utförandet av varje del av mattan. En matta med öppna linjer och skumbildning är inte en bra produkt.