Hem > Nyheter > Innehåll

Så här använder du ett underlägg

Aug 03, 2019

Barnet kan använda en underlägg under hela barnets liv, vanligtvis från födseln till två eller tre år gammal och inte längre våta sängen. Barnet kan använda urinunderlaget från början av sin födelse. När barnet fyller två eller tre år kan han sluta använda sängen. Blöypaden läggs vanligtvis platt under barnet. När vädret är kallt kan du lägga till ett lager av bekväm tjock lista. När det är varmt kan du ändra det till en tunn lista. Om barnet är vått kan du ta av blöjan direkt. Om urinplattan är våt tillsammans kan du byta ut den och tvätta den och sedan lägga en ny.

tips:

1. Underdelarna används för att minska föroreningen av blöjan med urin och avföring och kan inte användas direkt som en blöja. Och om du inte kan använda det, bara kasta det i avloppet för att undvika blockering.

2. Undvik att bita ditt barn under användning, eller låt det repas av skarpa föremål. Färgen från färgad bly och fet olja kan inte tas bort när den har färgats, vilket kommer att påverka användningen och estetiken. Se också till att hålla isoleringskudden borta från antändningskällor och värme.