Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder babyisoleringsdyna

Oct 11, 2019

Babyblöja är något som varje mamma måste förbereda för sitt barn. För när barnet föddes har alla organ inte vuxit upp helt och jag gillar att kissa när som helst. Så hur använder du en baby pad?


Vissa mödrar har inte använt blötdynan. Jag vet inte om blöjdynan är användbar. Sedan barnets födelse kan urinplattan användas faktiskt tills barnet stannar vid 2 eller 3 år gammal och slutar sedan.


När det gäller hur du använder urinunderlaget rekommenderas att du direkt kan sätta barnet på kroppen. När vädret är kallt kan du lägga till en bekväm lista på den. När vädret är varmt kan du lägga en tunn lista på den. När barnet är vått kan du ta bort blöjan direkt. Om urinplattan också är våt kan du ta ut den och ersätta den med en ny.


Urinunderlaget kan förhindra att barnet översvämmer den lilla rumpan på grund av urinen. Även om urinplattan är våt, är den mjuk och mjuk. Det finns många typer av urinblock. Det rekommenderas att använda en god kvalitetsstandard.


Låt inte barnet bita med tänderna när du använder det. Låt inte de vassa föremålen röra. Den oljiga pennan eller den färgade blyertspennan kan inte raderas. Var noga med att hålla produkten borta från värmekällan.