Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder Baby Underpad

May 27, 2020

Baby underpad, även känd som" underpad" ;, är inte en blöja. Dess huvudfunktion är att isolera urin, se till att madrassen inte är våt av urin, så att barnets' s skinkor är torra.

Vissa mödrar har inte' t använde underkläder för sina barn, och de don' t vet hur de använder dem. Låt' s prata om hur man använder blöjan korrekt!

Efter att barnet har fötts kan blöjdynan användas tills barnet är 3 år gammalt och inte längre våt i sängen.

Vid användning placeras underplattan på blöjan, och vatten tränger in i blöjans porer genom underplattan. Samtidigt kan vatten effektivt förhindra återflöde, och ytan är alltid torr.

Efter användning behöver du bara kasta handduken och rengöra blöjan, föräldrar sparar tid och ansträngning.

frågor som behöver uppmärksamhet:

1. Föräldrar bör vara uppmärksamma på torkningsriktningen när man byter membran, och vara uppmärksam på detaljerna om att byta membran.

2. När vädret är kallt på vintern, kan blöjan läggas i vuxen bomullsunderkläder för uppvärmning eller efter uppvärmning med en varmvattenpåse.

Hur väljer man membran?

1. Tvättbar underdel

Tvättbar underplatta ska vara gjord av ren bomull på ytan, och de som direkt kan komma i kontakt med barnet' s hud bör vara av god kvalitet; dessutom bör de som inte är lätt att tränga igenom och som inte är lätt att deformeras väljas. När allt kommer omkring måste det användas under lång tid. Det är' det är inte kostnadseffektivt att upptäcka att barnet' s urin genomsyrar lakan. Det finns också lätt deformation efter tvätt, baby' s sovben kommer att vara lätt att flytta, mödrar bör uppmärksamma tiden att köpa!

2. Engångsunderlag

Jämfört med vattentvätt har engångsunderdynan fördelarna med" bekvämt" ;! Lägg en påse i påsen och släng den efter användning. Du behöver inte rengöra den för att undvika problem. Det är inte lätt för kläder att torka under regniga och molniga dagar under lång tid, så engångsblöjan är mycket viktigt ~

Oktober kristall hem denna engångsblöja vård pad, är också relativt optimistisk. Ytan på mjukt non-woven tyg är mer nära baby' s hud. Det är vattentätt och andas. Efter att ha absorberat vatten är nämnda förmåga också en barstap, så att barnet' s lilla rumpa kan hålla sig torr! Det finns också två specifikationer att välja mellan. Du kan padda stora när du sover på natten, och små räcker när du byter blöjor till ditt barn