Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder nyfödda urinblock

Aug 27, 2019


1, förslaget kan kopplas direkt till barnet, när vädret är kallt, kan du lägga till en bekväm lista på toppen, när vädret är varmt, kan du sätta en tunn lista på den. När barnet är vått kan du ta bort blöjan direkt. Om urinplattan också är våt kan du ta ut den och ersätta den med en ny.


2, kan urinunderlägget förhindra att barnet översvämmar den lilla rumpan, eftersom urinplattan fortfarande är mjuk och mjuk, det finns många typer av urinplatta, det rekommenderas att använda en god kvalitetsstandard.


3. Blöjan är placerad mellan den lilla rumpan och blöjan för att minska graden av kontaminering av barnets avföring eller urin till blöjan, vilket gör blöjan lättare att rengöra. Därför är blöja inte en blöja och kan inte användas som ersättning för blöjor. Obs: Kasta inte blöjan i vattengarderoben.


4. När du använder det ska du inte låta barnet bita med tänderna. Låt inte de vassa föremålen röra. Den oljiga pennan eller den färgade blyertspennan kan inte raderas. Var noga med att hålla produkten borta från värmekällan.

baby