Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder Bad Pad

Mar 01, 2021

Skötplattan är inte en blöja eller en blöja. Dess huvudsakliga funktion är att isolera urinen för att säkerställa att madrassen eller madrassen under inte blötläggs av urin. Det är bäst att byta ut skötplattan omedelbart om den är våt för att säkerställa att babyens' arsan är torr.


Blöjkuddar är gjorda av en mängd olika material, fronten är mest absorberande och mjukt och baksidan är mest vattentät och ogenomtränglig. En bättre urinsäker kudde har fyrskiktsdesign, nämligen ytskiktet, det vattenabsorberande skiktet, det vattentäta skiktet och bottenskiktet. Det vattentäta skiktet använder ett vattentätt TPU-membran som andas. Den designade urinsäkra dynan tar helt hänsyn till vattenabsorption, vattentäthet och andningsförmåga. Det finns flera stora krav som sex och komfort, och barnet är bekvämare.


Fler och fler mödrar är medvetna om risken för läckage eller blötläggning när de använder blöjor. Vid den här tiden kommer bytmattan till nytta. Bytehandduken kan effektivt isolera den våta urinen och hålla sängkläderna torra.