Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man använder urinplattan

May 10, 2019

Barnet kan använda urinplattan för hela barnet och barnet, vanligtvis från födsel till två eller tre år gammal, inte längre våt sängen, kan sluta använda sängen. Blöjan är vanligtvis placerad platt under barnet. När vädret är kallt kan du lägga till ett lager av bekväm tjock lista. När det är varmt kan du ändra det till en tunn lista. Om barnet är vått kan du ta av blöjan direkt. Om urinplattan är våt ihop, kan du byta ut den och tvätta den, lägg sedan en ny.

Distansorganet bör framställas med minst två, vilket är lämpligt för ersättning. Sommartemperaturen är hög att torka, två byten kan klara, men det är inte lätt att torka på vintern, så det är bäst att förbereda några fler.

Funktionen hos urinplattan är att blockera dynan och se till att madrassen och madrassen är rena och inte kan användas som blöja. När det är vått, ska det ersättas med en ny för att förhindra att vattnet rodnar barnets röv.


UNDERPAD


tips:

1. Urinplattan används för att minska blöjans förorening genom urin och avföring och kan inte användas direkt som blöja. Och om du inte kan använda den, släng den bara i avloppet för att undvika blockering.

2. Under användningsförloppet bör du undvika ditt barns bett eller låt det repas av skarpa föremål. När bläckfärgen av färgad bly och oljepenn är färgad kommer den inte att tas bort, vilket kommer att påverka användningen och estetiken. Var noga med att hålla isoleringsplattan bort från antändningskällor och värme.KONTAKTA OSS!

Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767
Fax: + 86-573-87861763

Kontakt1: Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post: ykhmj@yktextile.com

Kontakt2: Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post: ykcy@yktextile.com