Hem > Nyheter > Innehåll

Hur man tvättar puten

Apr 03, 2018

1. För rengöring av kuddar vet många nya mödrar inte hur man ska lösa. Deras fråga är "separat pad rengöring kommer att påverka urin effekten ah?" "," dynan efter rengöring kommer inte att förkorta livet? "Vad är det bästa sättet att separera rengöring och underhåll av dynan?" "······································································································································································································································· av den lilla kompetensfältet.


2. Saltvatten nedsänkning, barnet kommer att dras till separata dynan efter att dynan oundvikligen är smutsig och saltvatten som först blötlägger kan hämma bakterieuppfödningen, men också för att uppnå rollen som sterilisering, blötläggningstid på ca 15 minuter, kallt vatten kan vara.3. Kan lägga en liten mängd tvättmedel eller tvätta kläderna gnugga, om det är oroat om att maskinen inte är ren, mamma kan använda handtvätt, ser det här lugnt ut. Användning av tvättmedel eller tvättmedel är bra, eftersom det föregående steget har blöts med saltvatten, tvättmedel för bättre avfettning. Men oroa dig för rester, du kan använda vatten några gånger, så du behöver inte oroa dig för rester av tvättvätska mot barnets hud.


4. Måttlig torkning, sommar utomhus sol temperatur är mycket hög, så kan inte separeras pad direkt exponering för solen för länge, även om ultraviolett strålning kan vara anti-virus, men för hög temperatur på dynan är också en viss skada, så mamman kan kontrollera torkningstiden Åh, i solens värme torkar troligen i 10 minuter för att lägga tillbaka i skuggan.