Hem > Nyheter > Innehåll

Överväganden om intervallunderlag

Apr 03, 2019

1. Kan inte byta blöjor

Dess funktion är att blockera urinen, att se till att madrassen och madrassen är ren och att inte användas som blöja. När det är vått ska det bytas ut mot ett nytt för att förhindra att vattnet rodnar barnets röv.


2. Förbered några fler urinunderlag

Distansen ska förberedas med minst två, vilket är bekvämt att byta ut. Sommartemperaturen är hög till torr, två utbyten kan klara, men det är inte lätt att torka på vintern, så det är bäst att förbereda några till.


3. Var uppmärksam på användningen av säkerhet

Om barnet är mycket litet kan det användas med blöjor eller blöjor. Om barnet är för ung för att lära sig kissa kan han använda det när barnet ger urin. Var också uppmärksam på att förhindra babybett, låt inte skarpa föremål repa isoleringsdynan, försök att undvika att dras av oljepenn eller färgledning, se till att hålla produkten borta från eld och värmekällor.


4. Var uppmärksam på rengöring

När produkten just har packats upp luktar den en speciell lukt, men oroa dig inte, den här lukten är vanlig och försvinner efter några dagar. När paketet är veckat, kommer mattan att veckas, vilket kan plattas ut efter packning och blir platt efter en till två veckor. Om mattans yta är färgad, använd inte en borste eller ett läkemedel för att torka av ytan. Detta kommer att skada ytan. Det rätta sättet att rengöra det är att använda en handduk eller en mjuk borste för att blötlägga tvålvattnet.


Haining Yikang Textile Co., Ltd
Tel: + 86-573-87861767

Kontakt1 : Carol Huang
Mobil: + 86-18657307340
E-post : ykhmj@yktextile.com


Kontakt2 : Alice Cai

Mobil: + 86-13506738985

E-post : ykcy@yktextile.com